αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑλλαγή δεδομένων από την Sky Express: Βάζει 6 νέα Airbus Α320neo στον στόλο της

Αλλαγή δεδομένων από την Sky Express: Βάζει 6 νέα Airbus Α320neo στον στόλο της

Την απόκτηση έξι νέων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo, και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της ανακοίνωσε η Sky Express, μέλος του ομίλου IOGR.

Τα νέα αυτά αεροσκάφη, με τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό έργο της εταιρείας, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας κι ανοίγει τους ορίζοντές της και για διεθνείς πτήσεις.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν από σήμερα να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών. Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουρια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα.

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, με γραμμικά σχέδια και χρώματα μπλε και φούξια, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 5 =