αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλαγές γραμματοσειράς, προτάσεις προορισμών και άλλα: Νέες λειτουργίες έρχονται στο Snapchat

Αλλαγές γραμματοσειράς, προτάσεις προορισμών και άλλα: Νέες λειτουργίες έρχονται στο Snapchat

Το WhatsApp αναβαθμίζει τις δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες Android και iOS για να αλλάξουν το status τους. 

Οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να δώσουν τη γεωγραφική τους τοποθεσία, να προτείνουν κάποιο προορισμό ή να αλλάξουν τη γραμματοσειρά του status τους. Ακόμα, οι χρήστες του WhatsApp θα μπορούν να προσθέσουν και χρώμα στο φόντο του status τους, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με το Phone Arena, θα έχουν και τη δυνατότητα να προσθέσουν και links μέσα στο κείμενο του status τους.

Το καλό είναι ότι το WhatsApp εξακολουθεί να δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του να επιλέξουν ποιοι θα είναι οι άλλοι χρήστες του που θα μπορούν να δουν τα όσα γράφει κανείς στο status του. Με ένα πάτημα πάνω στο εικονίδιο με το μάτι μπορεί να δει κανείς ποιος διάβασε κάποιο status update σας, ενώ επιτρέπονται και τα σχόλια σε κάθε status που αλλάζει ο χρήστης του WhatsApp. Τα σχόλια δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο κείμενο, καθώς υποστηρίζονται τόσο οι φωτογραφίες, όσο τα GIF και τα βίντεο.

H ανανεωμένη λειτουργία των εμπλουτισμένων status updates ξεκινά να διατίθεται στις εφαρμογές του WhatsApp για iOS και Android, ενώ τα status updates θα μπορούν να τα διαβάζουν και όσοι χρησιμοποιούν το WhatsApp απευθείας από τον browser τους.

Πηγή: pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 2 =