αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλάζει το feed μας στο Instagram: Έρχονται τα «προτεινόμενα posts»

Αλλάζει το feed μας στο Instagram: Έρχονται τα «προτεινόμενα posts»

Ακόμα μία “ενόχληση” έρχεται στο Instagram, αφού εκτός από τα sponsored posts το feed μας θα γεμίσει σύντομα και με suggested (προτεινόμενα) posts που προφανώς θα προέρχονται από λογαριασμούς χρηστών που δεν ακολουθούμε επίσημα.

Η πρώτη ενσωμάτωση των προτεινόμενων posts θα γίνει στο τέλος του καθημερινού feed του χρήστη και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του να συνεχίσει να βλέπει περισσότερα προτεινόμενα, έτσι ώστε να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή.

Σύμφωνα με το techgear, τα προτεινόμενα posts δεν θα είναι ίδια με αυτά που εμφανίζονται στην καρτέλα Explore, αλλά θα σχετίζονται με περιεχόμενο για το οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον ο χρήστης ανάλογα με τη δραστηριότητα του στην εφαρμογή.

Για παράδειγμα, εάν σου αρέσουν τα αθλητικά, το πιθανότερο είναι πως θα δεις ως πρόταση κάποια ανάρτηση αθλητή ή αθλητικής ιστοσελίδας που δεν ακολουθείς.

Για την ώρα η τοποθέτηση των προτεινόμενων posts θα γίνει στο τέλος του καθημερινού feed, παρόλα αυτά, είναι αρκετά πιθανό πως με τον καιρό θα τα δούμε σε πιο υψηλές θέσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =