αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλάζει ο τρόπος που θα εμφανίζονται τα σχόλια στο Facebook- Ποια θα ανεβαίνουν πιο πάνω

Αλλάζει ο τρόπος που θα εμφανίζονται τα σχόλια στο Facebook- Ποια θα ανεβαίνουν πιο πάνω

Αν είστε από αυτούς που διαβάζουν σχόλια κάτω από τα posts στο Facebook και χάνουν κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα, δεν είστε μόνος. Το Facebook αναγνωρίζει πως τα δημόσια posts από pages ή ανθρώπους με πολλούς followers έχουν πολλά σχόλια και θέλει να προάγει τα πιο σχετικά για να δημιουργήσει περισσότερες συζητήσεις με νόημα. Έτσι ανακοίνωσε ένα διαφορετικό τρόπο κατάταξης των σχολίων.

Πάντα εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε πως ο χρόνος που περνάει ο κόσμος στο Facebook δεν πάει χαμένος. Ένας τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να προωθήσουμε συζητήσεις που βγάζουν νόημα, δείχνοντας τα posts και τα σχόλια που είναι πιο σχετικά στον καθένα, λέει η εταιρία.

Μία από τις διαφορετικές κατατάξεις σχολίων που θα εφαρμόσουν θα είναι η κατάταξη βάσει της αλληλεπίδρασης με το δημιουργό της ανάρτησης. Αν δηλαδή αυτός που ανάρτησε ένα post απαντήσει στα σχόλιά σας, ο αλγόριθμος θα το αναγνωρίσει ως πιο σχετικό και θα το προβάλει πιο πάνω. Προτεραιότητα θα παίρνουν επίσης και σχόλια από ανθρώπους που είναι φίλοι με το δημιουργό του post.

Φυσικά οι δημιουργοί των posts θα έχουν ακόμα τον έλεγχο των σχολίων, κρύβοντάς τα, διαγράφοντάς τα ή απαντώντας σε αυτά. Τα σχόλια που παραβιάζουν τους όρους του Facebook θα διαγράφονται αυτόματα.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + thirteen =