αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλάζει εντελώς το Facebook- Πως θα είναι το νέο design και βασικές λειτουργίες του (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλάζει εντελώς το Facebook- Πως θα είναι το νέο design και βασικές λειτουργίες του (ΦΩΤΟ+ ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα νέο «πρόσωπο» αναμένεται να παρουσιαστεί το Facebook πολύ σύντομα. Στο συνέδριο του F8 ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν σε ριζικό επανασχεδιασμό της πλατφόρμας, κάτι που θα είναι άμεσα ορατό στους χρήστες.

Στην νέα μορφή του FB σημαντικό ρόλο θα παίζουν τα Groups. Θα τα βλέπουμε σε πιο κεντρικό σημείο, αφού περισσότεροι από 400 εκατ. χρήστες συμμετέχουν σε τέτοιες ομάδες.

Ο επανασχεδιασμός των Groups θα ξεκινήσει άμεσα στις εφαρμογές iOS και Android, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα τον δούμε και στη desktop έκδοση του Facebook.

Η καρτέλα των Groups θα βρίσκεται το κέντρο του νέου menu bar και πατώντας εκεί οι χρήστες θα βλέπουν μια ξεχωριστή ροή νέων αναρτήσεων από τα Groups που συμμετέχουν και προτάσεις για Groups που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα τους.

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/05/facebook-730x330.png

Πολύ σημαντικό το ότι θα μπορείς να κάνεις ανάρτηση σε κάποιο Group απευθείας από το News Feed ή το προφίλ σου.

Σε βασική θέση θα δεις και κάτι ακόμα: Τα events. Η νέα καρτέλα Events είναι δίπλα στα Groups και περιλαμβάνει έναν πιο πλούσιο χάρτη για να βρίσκεις εκδηλώσεις, να οργανώνεις το πρόγραμμα σου και να κάνεις εύκολη μετάβαση απ’ τις κλειστές εκδηλώσεις στα δημόσια events.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − one =