αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλάζει εμφάνιση το WhatsApp

Αλλάζει εμφάνιση το WhatsApp

Ανανέωση στην εμφάνιση του κάνει το WhatsApp. Η εφαρμογή αρχίζει να αλλάζει ορισμένα στοιχεία στο περιβάλλον χρήσης, με την έκδοση v.23.11.0.76 beta για συσκευές iOS να δείχνει πλέον την εικόνα προφίλ του χρήστη στο κουμπί των ρυθμίσεων κάτω αριστερά. Επίσης, για να αποφεύγονται οι τυχαίες κλήσεις στις ομαδικές συνομιλίες η διαδικασία χωρίζεται σε δύο βήματα, καθώς πατώντας το κουμπί της κλήσης θα σου εμφανίζεται ένα pop-up παράθυρο για να επιλέξεις αν είναι φωνητική ή video κλήση.

Στην έκδοση v2.23.12.8 beta για συσκευές Android οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν εικόνα προφίλ για τα μέλη των ομαδικών συνομιλιών, έτσι ώστε να ξεχωρίζουν πιο εύκολα, και μεταφέρονται οι κατηγορίες των emoji στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου.

Επιπλέον, λανσάρεται το κανάλι Discover απ’ όπου μπορείς να βρίσκεις νέα και ενημερώσεις από διάφορους χρήστες ή επιχειρήσεις που ενδεχομένως θα θέλεις να ακολουθήσεις. Τέλος, η εφαρμογή για Android περνά στην σχεδιαστική γραμμή Material Design 3 με πιο μοντέρνα και φρέσκια εμφάνιση που εναρμονίζεται με το Android 13.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =