αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ακόμα και ο Bill Gates είχε αποτύχει, πριν φτιάξει τη Microsoft»: Ένας CEO μιλά για την αποτυχία

«Ακόμα και ο Bill Gates είχε αποτύχει, πριν φτιάξει τη Microsoft»: Ένας CEO μιλά για την αποτυχία

Στο παραπάνω βίντεο, διάρκειας μόλις 1 λεπτού, ο Andre Yang ερωτάται για το τι έχει μάθει από τις αποτυχίες του, και πως κατάφερε να συνεχίσει ως επιχειρηματίας. Ο ίδιος είναι τώρα CEO του Venture for America. Ενός Οργανισμού με έδρα τη Νέα Υόρκη, που σκοπό έχει να αναζωογονήσει τις πόλεις μέσω της επιχειρηματικότητας. Εκπαιδεύοντας τους νέους για το πως θα εργάζονται πάνω σε startups.

Όπως λέει, ακόμα και ο Bill Gates πριν ιδρύσει τη Microsoft είχε αποτύχει με μια εταιρία που είχε φτιάξει και λεγόταν Traf O Data. Το ίδιο και ο Henry Ford, είχε ιδρύσει μια αποτυχημένη εταιρία αυτοκινήτων, πριν τη Ford. Ο Andre Yang εξηγεί ότι αν δεις τα βήματα του κάθε μεγάλου επιχειρηματία, θα διαπιστώσεις ότι έχει αποτύχει σε πολλά πράγματα, πριν φτάσει σε αυτό που τελικά τον έκανε γνωστό.

Οι νέοι άνθρωποι «πρέπει να παραπατούν, να πέφτουν και να ξανά σηκώνονται», όπως τονίζει ο ίδιος. «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι σημαντικό» υπογραμμίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + fourteen =