αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ακόμα και αν δεν βλέπεις ανταπόκριση, τελείωσε αυτό που ξεκίνησες»: Ένας ξεχωριστός διάλογος έγινε στο Twitter της J.K. Rowling

«Ακόμα και αν δεν βλέπεις ανταπόκριση, τελείωσε αυτό που ξεκίνησες»: Ένας ξεχωριστός διάλογος έγινε στο Twitter της J.K. Rowling

Η J.K. Rowling είναι πλέον γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για την best seller συγγραφέα πίσω από τον Harry Potter. Με την περιουσία της πλέον να ανέρχεται στο 1 δισ. δολάρια.

Ωστόσο, η ζωή της δεν ήταν πάντα εύκολη. Πριν κάνει την τεράστια επιτυχίας της, ήταν μια ανύπαντρη μητέρα, που επιβίωνε με κρατικά επιδόματα. Πριν λίγες ημέρες, θυμήθηκε αυτή τη φάση της ζωής της. Και μοιράστηκε με τους ιντερνετικούς της φίλους, τη συμβουλή που θα ήθελε να της δώσουν όταν ήταν πιο νέα.

Η συζήτηση ξεκίνησε στο Twitter, όταν η ίδια απάντησε σε ένα tweet της επίσης συγγραφέως  Melanie Dione, η οποία έλεγε κάτι πολύ ενδιαφέρον: «Ε εσύ! Δουλεύεις πάνω σε κάτι που νομίζεις ότι κανείς δεν θα το δει- διαβάσει- ακούσει. Τελείωσε το ότι και να γίνει».

Με τη Rowling να σχολιάζει, ότι αυτή θα ήταν η συμβουλή που θα ήθελε να ακούσει στα ’90s, όταν ξεκίναγε την μεγάλη πορεία της.

«Είναι μια σπουδαία συμβουλή, για πολλούς λόγους» σημείωσε η συγγραφέας του Harry Potter.

Και συμπλήρωσε: «Ακόμα κι αν το έργο σας δεν βρει ακροατήριο, θα σας έχει διδάξει πράγματα που δεν θα μπορούσατε να μάθετε αλλιώς. Και παρεμπιπτόντως, το ότι δεν βρίσκει ακροατήριο δεν σημαίνει ότι είναι μια κακή δουλειά».

«Ίσως το τρίτο, τέταρτο, πέμπτο σου τραγούδι/ νουβέλα/ ζωγραφική, να είναι αυτό που θα κερδίσει τα εύσημα. Αλλά δεν θα φτάσεις ποτέ εκεί, αν δεν έχεις ολοκληρώσει τα προηγούμενα» σημειώνει η ίδια και καταλήγει: «Ποτέ μην παραιτείσαι, λόγω του φόβου της απόρριψης».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 19 =