αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ακολουθήστε τον κανόνα του 5% για να επιτύχετε» λέει ο δισεκατομμυριούχος Tilman J. Fertitta

«Ακολουθήστε τον κανόνα του 5% για να επιτύχετε» λέει ο δισεκατομμυριούχος Tilman J. Fertitta

Καμία λεπτομέρεια δεν είναι ασήμαντη για τον Tilman J. Fertitta, CEO της εταιρίας Fertitta Entertainment. Αν μια επιχείρηση δουλεύει τέλεια στο 95%, αυτό δεν είναι αρκετό για τον ίδιο. Την προσοχή σας πρέπει να τραβήξει το 5% που δεν λειτουργεί σωστά, επισημαίνει.

«Πείτε στον γενικό διευθυντή μιας εταιρίας να πάει στον χώρο του πάρκινγκ. Όλα φαίνεται να λειτουργούν τόσο καλά εκεί. Αλλά ξέρετε τι; Αναζητήστε το 5%» λέει ο δισεκατομμυριούχος.

Και συνεχίζει το παράδειγμα του: «Υπάρχουν αποτσίγαρα πεταμένα κάτω στο πάρκινγκ, υπάρχουν ζιζάνια, ένα από τα φυτά ξεραίνεται, υπάρχει μια ρωγμή στο παράθυρο και η πόρτα θέλει επισκευή. Ξέρετε κάτι; Το 95% τα πραγμάτων λειτουργούσε σωστά εκεί. Αλλά ψάξε για το 5% που δεν δουλεύει σωστά».

Ο αμερικανός businessman τονίζει ότι δεν διστάζει να σηκώσει τα μανίκια και να διορθώσει την παραμικρή λεπτομέρεια στις επιχειρήσεις του, όπως λέει στο CNBC.

«Εξακολουθώ να περπατώ μέσα στις επιχειρήσεις μου, κι αν δω ένα ένα σκουπίδι κάτω θα το μαζέψω. Αν δω έναν υπάλληλο να μην κάνει σωστά τη δουλειά του, θα το επισημάνω με ωραίο τρόπο» υπογραμμίζει ο Fertitta. Ποιο είναι το συμπέρασμα από όλα αυτά; Οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Story Slug

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − three =