αρχικηVIRALΑεροπορική εταιρία: Σου δίνουμε απεριόριστες πτήσεις ετησίως με 580 ευρώ

Αεροπορική εταιρία: Σου δίνουμε απεριόριστες πτήσεις ετησίως με 580 ευρώ

Μία… ιδιαίτερη προσφορά λάνσαρε η Frontier Airlines. Η γνωστή αεροπορική προσφέρει απεριόριστες πτήσεις ετησίως, σε όσους δώσουν 599 δολάρια (περίπου 580 ευρώ).

Αυτό είναι το κόστος γνωριμίας για το GoWild! Pass. Τα κακά νέα είναι ότι όσοι μένουμε στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να επωφεληθούμε. Όπως σημειώνει το CNN, το πακέτο είναι διαθέσιμο μόνο σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα πάσο ισχύουν για ένα έτος από τις 2 Μαΐου 2023. Οι κάτοχοι διαβατών θα μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσεων με ναύλο 0,01 $, συν φόρους, τέλη και χρεώσεις κράτησης, που ξεκινούν από 14,60 $ ανά τμήμα. Η προσθήκη αποσκευών ή η καθορισμένη θέση θα κοστίσει επιπλέον.

Αρχικά ξεκίνησε μόνο για πτήσεις εσωτερικού, το πάσο θα περιλαμβάνει πλέον διεθνείς πτήσεις σε όλο το δίκτυο της Frontier, το οποίο καλύπτει το Μεξικό, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσεων μόνο την ημέρα πριν από το ταξίδι για ταξίδια εσωτερικού και 10 ημέρες πριν από τα διεθνή ταξίδια. Οι πτήσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Στη συνέχεια η εταιρία θα κάνει και άλλες προσφορές για το GoWild! Pass.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − one =