αρχικηVIRALΑεροπορική εταιρία ξεκινά να χρεώνει… ρεζερβέ θέσεις για χειραποσκευή πάνω από τα καθίσματα

Αεροπορική εταιρία ξεκινά να χρεώνει… ρεζερβέ θέσεις για χειραποσκευή πάνω από τα καθίσματα

Μία νέα πρόσθετη υπηρεσία σε επιλεγμένες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προσφέρει η Condor. Για τις πτήσεις από την 1η Νοεμβρίου 2022, οι επιβάτες της οικονομικής θέσης μπορούν να εξασφαλίσουν τον δικό τους αποθηκευτικό χώρο για τις χειραποσκευές τους πάνω από τα καθίσματα, σε τιμή που ξεκινά από 9,99 ευρώ.

Η υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων που εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A330-200, σύμφωνα με ανακοίνωση του αερομεταφορέα διακοπών.

Ωστόσο, η νέα υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη μέσω των σταθερών πωλήσεων. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως και 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.condor.com στην ενότητα “Η κράτησή μου” και έως και τρεις ώρες πριν από την αναχώρηση κατά το ηλεκτρονικό check-in. Μπορεί να γίνει κράτηση για έναν χώρο αποσκευών ανά επιβάτη. Στο αεροσκάφος, οι χώροι αποσκευών που έχουν δεσμευτεί με αυτόν τον τρόπο θα φέρουν την αντίστοιχη σήμανση.

Σε δηλώσεις του για τη νέα υπηρεσία της Condor, ο Ralf Teckentrup, διευθύνων σύμβουλος του αερομεταφορά, είπε: “Πολλοί ταξιδιώτες γνωρίζουν αυτή την κατάσταση: κάθονται στην πύλη, η επιβίβαση αρχίζει και αναρωτιούνται αν η χειραποσκευή τους θα βρει ακόμα θέση στον χώρο των αποσκευών. Οι επισκέπτες της Condor μπορούν τώρα να χαλαρώσουν και να κάνουν απλά κράτηση του χώρου αποσκευών τους online, εκ των προτέρων, ιδανικά απευθείας σε συνδυασμό με μια θέση. Αυτό θα κάνει την πτήση ακόμα πιο ξεκούραστη”.

https://s28477.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/07/Condor_1-984x554.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 13 =