αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑγγελία που έγινε viral: Ζητούνται 2 άτομα για εργασία σε απομονωμένο νησί στην Ιρλανδία

Αγγελία που έγινε viral: Ζητούνται 2 άτομα για εργασία σε απομονωμένο νησί στην Ιρλανδία

Υπάρχουν αυτοί που… δεν αντέχουν να είναι ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Ακόμα και όταν δουλεύουν. Σε αυτούς απευθύνεται μάλλον μια νέα αγγελία, η οποία έχει γίνει ήδη viral.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται που θα διαχειρίζονται καταλύματα και ένα μικρό καφενείο στο νησί Great Blasket, έξω από την ακτή του Ατλαντικού της Ιρλανδίας, έχει προσελκύσει αιτήσεις από την Αλάσκα έως τη Νότια Αφρική.

Οι θέσεις, που λειτουργούν από την 1η Απριλίου έως την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, περιλαμβάνουν δωρεάν διαμονή και φαγητό και εκπληκτική θέα από το πιο δυτικό σημείο της Ιρλανδίας το οποίο όμως έχει έκταση μόλις 4,2 τ.χλμ.

Οι δύο εργαζόμενοι θα πρέπει να φροντίζουν τρεις κατοικίες, οι οποίες φιλοξενούν έως και 21 άτομα και να σερβίρουν τσάι, καφέ και σνακ στους επισκέπτες που καταφθάνουν με φέρι. Το νερό βράζει σε εστίες αερίου και μια μικρή ανεμογεννήτρια παράγει αρκετό ηλεκτρικό ρεύμα για να φορτίσει ένα τηλέφωνο.

Στην αγγελία δεν αναγράφονται οι μισθοί. Ωστόσο όσοι είστε… τολμηροί, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο email που αναγράφεται, και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =