αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑγγελία: Εταιρία σε πληρώνει με 85.000 δολάρια για να ταξιδέψεις στον πλανήτη για ένα χρόνο

Αγγελία: Εταιρία σε πληρώνει με 85.000 δολάρια για να ταξιδέψεις στον πλανήτη για ένα χρόνο

Αν έχεις δει travel bloggers και influencers να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και να αναρτούν τις εμπειρίες τους, τώρα ίσως ήρθε η σειρά σου. Μία ασφαλιστική εταιρία ανέβασε αγγελία μέσα από την οποία κάνει γνωστό ότι αναζητά κάποιον/α που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για 1 έτος και θα πληρωθεί με 85.000 δολάρια.

Η Insuranks αναζητά κάποια ή κάποιον που να θέλει να ταξιδεύει διεθνώς τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, κάθε μήνα και για έναν ολόκληρο χρόνο, γράφοντας για τις εμπειρίες από κάθε προορισμό και αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Πέρα από τις 85.000 δολάρια, θα δίνονται 2.000 δολάρια για κάθε πτήση, 3.000 δολάρια για την διαμονή, 600 δολάρια για το φαγητό, 1.000 δολάρια για δραστηριότητες και 500 δολάρια για ενοικίαση οχημάτων σε κάθε ταξίδι. Μέρος της δουλειάς θα είναι φυσικά να προωθεί και να διαφημίζει τα ασφαλιστικά πακέτα της Insuranks όπου κι αν βρίσκεται. 

Ανάμεσα στους προορισμούς του ταξιδιού είναι το Σίδνεϊ, η Ανταρκτική, το Παρίσι, αλλά και η Ισλανδία όπου θα έχεις την ευκαιρία να δεις το Βόρειο Σέλας.

Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από την ηλεκτρονική αίτηση τους, θα πρέπει να φτιάξουν ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων, όπου θα εξηγούν γιατί αξίζουν αυτή την dream job. Το βίντεο θα πρέπει να αναρτηθεί στον λογαριασμό τους στο Instagram, με το hashtag #InsuranksDreamJob και tag @insurankscom. Και επίσης να προκαλέσουν έναν φίλο.

Για να γίνεις δεκτός θα πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών και να διαθέτεις έγκυρο διαβατήριο. Η εταιρεία λέει πως θα επιλέξει την πιο «δημιουργική» αίτηση. 

Deadline για τις αιτήσεις στις 31 Ιανουαρίου 2022. Αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 1 =