αρχικηVIRALΑγγελία: Επιχειρηματίας πουλά τα 2 μπαρ του για 25 Bitcoins

Αγγελία: Επιχειρηματίας πουλά τα 2 μπαρ του για 25 Bitcoins

Ενας Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας βγάζει στο «σφυρί» δύο μπαρ που έχει στο Χελς Κίτσεν για 25 bitcoin ή 800 Εthereum, ενδεικτικό της ξέφρενης αύξησης των τιμών των κρυπτονομισμάτων

Όπως σημειώνει η Ημερησία, ο 56χρονος Πάτρικ Χιουζ έβαλε στις αρχές Ιανουαρίου αγγελία για πώληση των δύο γειτονικών μπαρ στο δυτικό Μανχάταν, τα οποία, όπως και όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, επλήγησαν σκληρά από τον κορονοϊό.

Το bitcoin αποτελούσε πριν λίγα χρόνια μία επένδυση μικρής αξίας, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς έχει γίνει το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Πέρυσι, η αξία του τετραπλασιάστηκε, παρακινώντας τις επενδυτικές τράπεζες να προβλέπουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον. Η JPMorgan ανέφερε ότι η τιμή του θα μπορούσε να φθάσει στα 146.000 δολάρια, ενώ η Citigroup πήγε ακόμη παραπέρα, προβλέποντας ότι μπορεί να φθάσει τα 318.000 δολάρια. 

Το bitcoin διαπραγματεύεται τώρα κοντά στα 36.000 δολάρια, οπότε το τίμημα για τα δύο μπαρ θα αντιστοιχούσε σε σχεδόν 900.000 δολάρια. Με τη σημερινή τιμή του Ethereum, τα 800 τεμάχιά του θα αντιστοιχούσαν σε σχεδόν 1,12 εκατ. δολάρια. 

Ο Χιουζ είπε ότι έχει δεχθεί μία σειρά αιτημάτων για πληροφορίες, αλλά όχι για μία συμφωνία σε bitcoin και πρόσθεσε ότι θα εξέταζε και την πώληση των μπαρ σε δολάρια. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + fifteen =