αρχικηVIRALΑγγελία: Αναζητούνται εργαζόμενοι στην Ανταρκτική. Δίνεται μπόνους 60.000 δολαρίων συν μισθός

Αγγελία: Αναζητούνται εργαζόμενοι στην Ανταρκτική. Δίνεται μπόνους 60.000 δολαρίων συν μισθός

Θα πήγαινες να δουλέψεις στην Ανταρκτική; Η γρήγορη απάντηση είναι μάλλον όχι. Όμως αν δεις τα παρακάτω δεδομένα, ίσως αλλάξεις γνώμη.

Το Αυστραλιανό Τμήμα Ανταρκτικής ψάχνει εργαζόμενους για διάφορες ειδικότητες. Οι οποίοι θα εργαστούν στα ερευνητικά κέντρα που υπάρχουν εκεί. Για πόσο χρόνο; Η χρονική διάρκεια της εργασίας όσων επιλεγούν, ξεκινάει από τους 4 μήνες και μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 15. Ενώ παρέχεται στέγη και φαγητό.

Πάμε και στο οικονομικό κομμάτι. Όπως σημειώνει η Daily Mail, οι εργαζόμενοι που θα επιλεγούν θα πάρουν ένα bonus 60.974 δολαρίων, ανά έτος. Ενώ φυσικά θα υπάρχει και σταθερός μισθός. Ο οποίος διαφέρει ανάλογα με την ειδικότητα. Για παράδειγμα, ένας γιατρός θα κερδίσει ένα βασικό μισθό μέχρι 199.031 δολάρια ετησίως – συν το πρόσθετο επίδομα 60.974 δολαρίων ανά έτος. Ένας information technology officer θα πάρει βασικό μισθό ύψους 74.469 δολαρίων – συν το μπόνους 60.974 δολαρίων ετησίως.

Όσον αφορά τις ειδικότητες τώρα, αναζητούνται σεφ, ξυλουργοί, υπεύθυνοι υλικοτεχνικής προμήθειας, γιατροί, αξιωματούχοι πληροφορικής, συγκολλητές, μηχανικοί, ειδικοί στα σκυροδέματα, υδραυλικοί κ.α.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − four =