αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑγανακτισμένοι πελάτες κάνουν viral την Wind στα social media για… αρνητικούς λόγους

Αγανακτισμένοι πελάτες κάνουν viral την Wind στα social media για… αρνητικούς λόγους

Σε μια όχι και τόσο καλή φάση βρίσκεται η Wind. Η εταιρία φαίνεται πως κάνει ότι μπορεί για να… διώξει πελάτες. Όπως προκύπτει από μαρτυρίες πολλών συνδρομητών της, οι υπηρεσίες της Wind το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αρκετά κακές.

Όπως σημειώνει το Insider.gr, υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις πελατών με βλάβες στο σταθερό τους τηλέφωνο ή τη σύνδεση στο Internet που περιμένουν βδομάδες μέχρι να βρουν άκρη. Ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών τα παράπονα στο τηλεφωνικό κέντρο της Wind είχαν χτυπήσει «κόκκινο» ενώ η άθλια εικόνα συνεχίζεται ακάθεκτη και εντός του 2020.

Η απάντηση της Wind είναι το κλασσικό «φταίει ο ΟΤΕ», όμως η ζημιά έχει ήδη γίνει καθώς οι πελάτες αγανακτούν εναντίον της Wind, περνώντας το μήνυμα τόσο σε φίλους και γνωστούς όσο και σε social media. Με απλά λόγια, η εταιρία έχει γίνει viral… για αρνητικούς λόγους.

Προβλήματα σαν αυτά πάντως, μπορεί να τα διαπιστώσει ο κάθε συνδρομητής και στο σπίτι του. Σε πολλές περιπτώσεις το ίντερνετ «πέφτει», έστω και στιγμιαία. Χωρίς κάποια ενημέρωση. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου η ταχύτητα δεν αντιστοιχεί σε αυτή που προβλέπει το εκάστοτε συμβόλαιο του συνδρομητή. Και όταν καλείς στο τηλεφωνικό κέντρο της Wind για να παραπονεθείς, συνήθως η απάντηση τους είναι ότι αυτοί δεν εντοπίζουν κάποιο πρόβλημα και σε βάζουν να κάνεις την παραδοσιακή διαδικασία με τον έλεγχο των καλωδίων και του ρούτερ στο σπίτι σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 18 =