αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΉρθαν τα Super Follows στο Twitter: Πως μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα κάνοντας tweets

Ήρθαν τα Super Follows στο Twitter: Πως μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα κάνοντας tweets

Το έχουμε ξανά πει: Όσοι έχουν χτίσει δικές τους κοινότητες στα social media, μπορούν να βγάλουν χρήματα. Ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού τους. Και οι τρόποι γίνονται όλο και περισσότεροι.

Τώρα μια λειτουργιά που αναμένονταν, ήρθε επίσημα στο Twitter. Είναι τα Super Follows. Μέσα από τη νέα λειτουργία, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο μόνο με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να το δουν. Με απλά λόγια θα κάνεις tweets… και θα πληρώνεσαι.

«Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε τα Super Follows, ένα νέο τρόπο για να κερδίζουν οι χρήστες μηνιαίο εισόδημα, απλά με το να μοιράζονται το περιεχόμενό τους μόνο με τους συνδρομητές τους στο Twitter. Με τα Super Follows, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα έξτρα επίπεδο συζήτησης στο Twitter (να μοιράζονται bonus Tweets και άλλα!) για να αλληλεπιδρούν αυθεντικά με τους πιο πιστούς ακόλουθούς τους – ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν χρήματα», λέει η πλατφόρμα.

Με τα Super Follows, οι δημιουργοί θα έχουν δυνατότητα να χρεώνουν $2.99, $4.99 ή $9.99. Θα μπορούν να συνεχίσουν να αναρτούν δημόσια tweets, αλλά θα έχουν και τη δυνατότητα να αναρτούν κλειδωμένα tweets τα οποία θα είναι μόνο ορατά στους Super Follow συνδρομητές. Έτσι, ένας δημιουργός περιεχομένου θα μπορεί π.χ. να χρησιμοποιήσει το Twitter του για να ανακοινώσει το νέο του video, αλλά μόνο αυτοί που θα είναι συνδρομητές μέσω του Super Follow θα μπορούν να το δουν.

Για να χρησιμοποιήσει ένας δημιουργός τη νέα λειτουργία πρέπει να διαθέτει πλήρες προφίλ με επιβεβαιωμένη διεύθυνση email, άνω των 18 ετών, με επιβεβαίωση 2 παραγόντων (2FA) και να έχει τουλάχιστον 10.000 followers.

Προς το παρόν τα Super Follows είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Καναδά και θα διατεθούν στον υπόλοιπο κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + four =