αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΉρθαν τα Broadcast Channels- Πως να ανοίξεις ξεχωριστά «δωμάτια» με τους followers σου στο Instagram

Ήρθαν τα Broadcast Channels- Πως να ανοίξεις ξεχωριστά «δωμάτια» με τους followers σου στο Instagram

Μία ακόμα νέα λειτουργία λανσάρει το Instagram. Είναι τα Broadcast Channels. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου να ανοίγουν ξεχωριστά «δωμάτια» για να μοιράζονται περιεχόμενο με τους followers τους. Η ιδιαιτερότητα αυτών των «δωματίων» είναι ότι έχει δικαίωμα να προσθέσει υλικό μόνο ο δημιουργός και οι followers απλά μπορούν να παρακολουθούν εκεί ό,τι νέο αναρτάται.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της Meta, ένας follower θα πρέπει να κάνει subscribe στο συγκεκριμένο Channel για να βλέπει το περιεχόμενο του, επομένως, μπορείς να είσαι follower σε κάποιον δημιουργό αλλά όχι απαραίτητα subscribed στα Broadcast Channels του.

Αφότου γίνει η πρώτη δημοσίευση στο Channel από τον δημιουργό, οι followers θα λαμβάνουν μία και μοναδική ενημέρωση για το αν επιθυμούν να γίνουν μέλη του συγκεκριμένου Channel. Από εκεί και πέρα, μπορούν να σιγήσουν τις ενημερώσεις, να τις περιορίσουν ή και να αποχωρήσουν. Όλα τα updates από τα Channels θα εμφανίζονται στο inbox όπως και οι υπόλοιπες συνομιλίες τους.

Οι δημιουργοί θα μπορούν να μοιράζονται behind-the-scenes στιγμές, χρησιμοποιώντας κείμενο, φωτο, video, voice notes και polls.

Η αρχή για τα Broadcast Channels γίνεται στις ΗΠΑ μέσα από τις εφαρμογές του Instagram για συσκευές Android και iOS. Για την ώρα δεν υποστηρίζεται η λειτουργία από την web έκδοση, ενώ το ευρύτερο λανσάρισμα σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Image of Mark Zuckerberg's broadcast channel on Instagram.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =