αρχικηVIRAL«Ήμουν ο καλύτερος πωλητής στα φανάρια»: Όταν ο Γιάννης περιέγραφε το πως ξεκίνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήμουν ο καλύτερος πωλητής στα φανάρια»: Όταν ο Γιάννης περιέγραφε το πως ξεκίνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Από εχτές όλοι μιλούν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που πήρε το βραβείο του MVP στο NBA. Βέβαια η αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ο ίδιος είχε μιλήσει το 2018 στην εκπομπή «60 Minutes». Εκεί γύρισε τον χρόνο πίσω. Στα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Και είπε μερικά πράγματα που πρέπει να ακούσει ο κάθε επιχειρηματίας (και όχι μόνο).

«Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!» είπε ο διάσημος μπασκετμπολίστας.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για την περίοδο που δούλευε στα φανάρια, πουλώντας γυαλιά και CDs. Ακόμα και εκεί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθούσε να είναι ο καλύτερος. «Ήμουν ο καλύτερος! Ήμουν πολύ καλός σε αυτό», τόνισε, εξηγώντας ότι ποτέ δεν τα παρατά.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι ακόμα έτσι. Η απάντηση του Γιάννη ξεκάθαρη: «Το να είμαι επίμονος στη ζωή; Νομίζω ναι. Θα κάνω κάτι και θα το κάνω σωστά!». Και πρόσθεσε για τη συνεχή του βελτίωση: «Πρέπει να βελτιώνομαι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Φοβάμαι πολύ την αποτυχία. Οπότε, πρέπει να γίνομαι καλύτερος».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − two =