αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Έχει σημασία να μην τα παρατάς»: 1 χρόνος χωρίς τον Stephen Hawking. Εδώ είναι 10 σοφές φράσεις του

«Έχει σημασία να μην τα παρατάς»: 1 χρόνος χωρίς τον Stephen Hawking. Εδώ είναι 10 σοφές φράσεις του

Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τον θάνατο του Stephen Hawking. Ο διάσημος αστροφυσικός πέθανε στις 14 Μαρτίου 2018. Πρόκειται για τον επιστήμονα που έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν το σύμπαν, ενώ έχει κάνει και πολλές προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Γεννημένος στην Οξφόρδη στις 8 Ιανουαρίου του 1942, ξεκίνησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον Οκτώβριο του 1959 σε ηλικία 17 ετών. Στα 22 του διαγνώστηκε με μια σπάνια νόσο των κινητικών νευρώνων (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση) και οι γιατροί του έδωσαν μόλις 2 έτη ζωής. Η ασθένειά του τον καθήλωσε σε αναπηρική πολυθρόνα και σταδιακά έχασε τη δυνατότητα να μιλάει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο ποτέ δεν τα παράτησε. Μέσα σε όλη αυτή την διαδρομή, είπε μερικές φράσεις που έχουν μείνει στην ιστορία. Είναι φράσεις που πρέπει να ακούσει κάθε επιχειρηματίας, και όχι μόνο. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 10 από αυτές. Ίσως ξεχωρίζουμε το «Έχει σημασία, το να μην τα παρατάς» ή την φράση «νοημοσύνη είναι η δυνατότητα του να προσαρμόζεσαι στην αλλαγή». Δες όλες τις συμβουλές του γνωστού επιστήμονα, στο παρακάτω σύντομο βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =