αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈχει ανάψει ο ανταγωνισμός: Nέα streaming πλατφόρμα από την NBCUniversal

Έχει ανάψει ο ανταγωνισμός: Nέα streaming πλατφόρμα από την NBCUniversal

H NBCUniversal ανακοίνωσε επιτέλους και επίσημα την δική της streaming πλατφόρμα, με το Peacock να είναι το “άρμα” της καθώς εισέρχεται στον πόλεμο των υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το λανσάρισμα της υπηρεσίας θα γίνει τον Απρίλιο του 2020 και θα περιλαμβάνει πολλές πρωτότυπες αλλά και ήδη αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, καθώς και μια πλειάδα ταινιών από μεγάλα στούντιο όπως τα Universal Pictures, Focus Features, Dreamworks Animation και την Illuminaton.

Στο πρόγραμμα του Peacock ανακοινώθηκε πως θα συμπεριλαμβάνονται μια νέα σειρά στο σύμπαν του Battlestar Galactica από τον Sam Esmail του Mr. Robot, μια νέα sequel σειρά του Saved by the Bell. Το Rutherford Falls που είναι η νέα κωμική σειρά του δημιουργού των Parks and Rec και The Good Place, Mike Schur, με πρωταγωνιστή τον Ed Helms του Hangover, τη νέα σεζόν του A.P. Bio, μια νέα spinoff ταινία του Psych και μια δραματική σειρά με πρωταγωνιστές τους Jamie Dornan, Alec Baldwin και Christian Slater, με τίτλο Dr. Death.

Σαφώς και το Peacock θα αποτελέσει το νέο “σπίτι” του θρυλικού The Office, το οποίο θα αφαιρεθεί από το Netflix στις αρχές του 2020 και σταδιακά από τις υπόλοιπες streaming πλατφόρμες, ούτως ώστε να μετακομίσει εκεί στις αρχές του 2021. Την ίδια κατάληξη θα έχει και το Parks and Recreation.

Όσον αφορά τα συνδρομητικά πακέτα δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση ούτε αναφορά στην τιμή, ωστόσο θα είναι διαθέσιμη δωρεάν με διαφημίσεις, αλλά και με συνδρομή.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + five =