αρχικηVIRALΈχεις τοξικούς ανθρώπους γύρω σου; Εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τους βγάλεις από τον κύκλο σου

Έχεις τοξικούς ανθρώπους γύρω σου; Εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τους βγάλεις από τον κύκλο σου

Είναι πιθανό να έχεις κάποιους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική σου ζωή. Δεν μπορούμε πάντα να τους αποφύγουμε. Και είναι άνθρωποι που μας σαμποτάρουν. Μας εμποδίζουν να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας ή μας παροτρύνουν μην ρισκάρουμε. Και μεταφέρουν πάντα αρνητική ενέργεια.

Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο καλύτερη θα γίνει η ζωή σου: Πρέπει να μείνεις μακριά από τέτοιους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις την επιλογή σου σε κανέναν. Αν θέλεις να «κόψεις» κάποιον από τη ζωή σου, κάνε το.

Εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να απομακρυνθείς από τοξικά άτομα. Μήπως να το κάνεις;

1# Σε ωθούν συνεχώς προς τα κάτω. Όταν κάποιος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μας κρατά στάσιμους, γιατί να μπούμε στον κόπο να τον κρατήσουμε στη ζωή μας; Υποτίθεται ότι περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με ανθρώπους που μας ενδυναμώνουν και μας ωθούν προς τα πάνω. Οχι με ανθρώπους που θέλουν να μας δουν να αποτυγχάνουμε. Εάν κάποιοι σε σαμποτάρουν με τον τρόπο τους, δεν χρειάζεται να έχουν ρόλο στη ζωή σου.

2# Κάθε συζήτηση μοιάζει με λογομαχία και είναι εξαντλητική. Είναι έτοιμοι να διαφωνήσουν μαζί σου για το κάθε τι. Κάθε ιδέα σου τους φαίνεται λάθος. Και όσο και να το συζητήσετε μαζί τους, δεν θα αλλάξει τίποτα. Το να μαλώνετε ξανά και ξανά θα σας απογοητεύσει χωρίς λόγο.

3# Το να είμαστε κοντά τους μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Όταν το να είσαι κοντά σε κάποιον σε κάνει να νιώθεις άβολα, σταμάτα να να είσαι γύρω του. Δεν τους χρωστάτε τον χρόνο ή τις προσπάθειές σας. Μείνετε μακριά, χωρίς να το σκεφτείτε δύο φορές.

4# Δεν φέρνουν τίποτα άλλο εκτός από αρνητικότητα στη ζωή μας. Οι άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να φέρνουν αρνητικότητα στη ζωή μας πρέπει να φύγουν. Δεν θέλουν να μας δουν να πετυχαίνουμε και, στην πραγματικότητα, έρχονται μόνο για να… ρίξουν λάδι στις πληγές μας. Ακόμα και μέσα σε μία δύσκολη κατάσταση, είναι ικανοί να σε κάνουν ακόμα χειρότερα αντί να σε υποστηρίξουν.

5# Δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική για όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Και αν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον γιατί να τον κρατήσετε στη ζωή σας; Οι άνθρωποι που που έχετε κοντά σας πρέπει να είναι άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

6# Πάντα μας κρίνουν και μιλάνε άσχημα πίσω από την πλάτη μας. Οι άνθρωποι που μας κρίνουν και μιλάνε άσχημα πίσω από την πλάτη μας, δεν νοιάζονται για εμάς. Αν τους αφήσεις να δράσουν, είναι πιθανό να μεταφέρουν την τοξικότητα τους και να χαλάσουν επίσης την γνώμη που έχουν άλλοι άνθρωποι για εσένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις εκατομμυριούχοι εξηγούν: Αυτοί είναι οι 3 τρόποι παθητικού εισοδήματος που μας φέρνουν τα περισσότερα χρήματα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =