αρχικηVIRALΈφτιαξαν μια παραλία στην ταράτσα ξενοδοχείου στην Αθήνα. Με θέα στο Λυκαβηττό

Έφτιαξαν μια παραλία στην ταράτσα ξενοδοχείου στην Αθήνα. Με θέα στο Λυκαβηττό

Μια… παραλία έφτιαξαν στην ταράτσα του ξενοδοχείου Alexandros, στο κέντρο της Αθήνας. Λέγεται Mavili beach και κρύβεται στο rooftop του ξενοδοχείου Alexandros.

Όπως αναφέρει η Athens Voice, για την κατασκευή της χρειάστηκαν 3 χρόνια, 55 τόνοι (!) άμμου, πολλές ειδικές άδειες και ειδική μελέτη στη στατικότητα του κτιρίου. Αλλά το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Υπάρχει παντού άμμος (όχι αυτή η ενοχλητική, η άλλη που δεν κολλάει πάνω σου), η οποία καθαρίζεται καθημερινά με ειδικά καθαριστικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός της πισίνας παραπέμπει σε όχθη θάλασσας, ενώ όλος ο χώρος ακολουθεί την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει ότι θα περπατήσεις (κατά προτίμηση ξυπόλητος) πάνω σε ασβεστωμένο πλακόστρωτο μέχρι το bar-ταβέρνα όπου θα φας τηγανητό καλαμαράκι κάτω από ανθισμένη βουκαμβίλια.

Την εντυπωσιακή κατασκευή ανέλαβε ο πολιτικός μηχανικός Θωμάς Μπίνας, ενώ υπεύθυνη για τη διακόσμηση είναι η interior designer Κασσιανή Καλτεζιώτη. Η ιδέα παρόλα αυτά ήταν του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Αλέξανδρου Βασιλικού.

Η είσοδος στην πισίνα-θάλασσα για πελάτες εκτός του ξενοδοχείου είναι €35/ άτομο τις καθημερινές και €45/άτομο το Σαββατοκύριακο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =