αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈφτασε η λειτουργία προβολής στίχων για όλους στο Spotify

Έφτασε η λειτουργία προβολής στίχων για όλους στο Spotify

Αν ενδιαφέρεσαι για τους στοίχους κάθε τραγουδιού που ακούς, τότε σίγουρα σου αρέσει η απόφαση που μόλις πήρε το Spotify: Έκανε διαθέσιμη για όλους τη λειτουργία προβολής στίχων.

Η εν λόγω λειτουργία είχε ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζεται εδώ και καιρό στις ΗΠΑ, με τη συνδρομή της υπηρεσίας Musixmatch. Τώρα, πάμε ένα βήμα παρακάτω: Η λειτουργία θα είναι εφικτή η εμφάνιση των στίχων κατά τη διάρκεια της μουσικής ακρόασης τόσο στην εφαρμογή στο Android και το iOS όσο και σε άλλες εκδοχές του Spotify, όπως είναι εκείνη στον desktop υπολογιστή.

Για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτή τη δυνατότητα, αρκεί να γίνει ένα tap στο Now Playing View στο Spotify και μετά να γίνει ένα swipe προς τα πάνω για να εμφανιστούν οι στίχοι του τραγουδιού που παίζει εκείνη τη στιγμή, σε στιλ καραόκε, καθώς τραγουδιούνται από τα χείλη του τραγουδιστή.

Η εταιρεία λέει ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις μέσω της εφαρμογής της για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Android TV, Amazon Fire TV, Samsung, Roku, LG, Sky και Comcast.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + eleven =