αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έτσι θα κάνεις crowdfunding με επιτυχία»: Εξηγεί ο μάστερ του είδους και CEO του Indiegogo (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έτσι θα κάνεις crowdfunding με επιτυχία»: Εξηγεί ο μάστερ του είδους και CEO του Indiegogo (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμφίβολα, το crowdfunding είναι μια από τις πιο διαδεδομένες τακτικές, για να βρει χρηματοδότηση ένα νέο project. Χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες διαδικασίες, ο καθένας μπορεί να ανεβάσει στην ιδέα του σε μια σχετική πλατφόρμα, και να αναζητήσει χρήματα από άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να βοηθήσουν.

Κατά καιρούς, έχουμε δει projects που μαζεύουν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πολλά εκατομμύρια. Και στη συνέχεια έρχεται η «εκτόξευση». Δεν συμβαίνει βέβαια πάντα το εν λόγω σενάριο. Αφού αρκετές άλλες προσπάθειες… μένουν στα αζήτητα.

Τελικά, τι χρειάζεται για να πετύχει μια crowdfunding καμπάνια; Το It’s Possible εντόπισε ένα βίντεο, στο οποίο μιλά ο μάστερ του είδους. Πρόκειται για τον συνιδρυτή και CEO του Indiegogo, Slava Rubin. Είναι ο άνθρωπος που διατηρεί την μεγαλύτερη crowdfunding πλατφόρμα στον κόσμο.

Όπως θα δείτε στην παραπάνω εμφάνιση του στο δίκτυο FOX, ο ίδιος μιλά με απλά λόγια. Μερικές από τις βασικές συμβουλές του είναι, για παράδειγμα: να συμπεριλάβεις βίντεο της ιδέα σου στην καμπάνια, να ζητήσεις από φίλους και συγγενείς να σε χρηματοδοτήσουν πρώτοι, αλλά και να ακούς το feedback από τους χρήστες- πελάτες. Δείτε ολόκληρο το σκεπτικό του, στο παραπάνω βίντεο διάρκειας μόλις 3 λεπτών. Μάλιστα, υπάρχει και… μια μικρή γεύση από Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + nine =