αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈτσι θα είναι η νέα παραλία στο Ελληνικό, μόλις ολοκληρωθεί εκεί το project- γίγας (Εικόνες)

Έτσι θα είναι η νέα παραλία στο Ελληνικό, μόλις ολοκληρωθεί εκεί το project- γίγας (Εικόνες)

Εντελώς διαφορετικό θα είναι το παραλιακό μέτωπο στο Ελληνικό, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου project στην περιοχή. Σε εικόνες που παραθέτει η Lamda Development, μπορούμε τώρα να δούμε το πως θα είναι το νέο «πρόσωπο» της παραλίας στο Ελληνικό.

Η νέα αμμώδης παραλία, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, θα έχει μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου και πλάτος 50 μέτρων κατά μέσο όρο. Η παραλία θα συνδέεται απευθείας με το Μητροπολιτικό Πάρκο μέσω του κυρίως πεζόδρομου περιπάτου.

Το Ενυδρείο στο άκρο της νέας παραλίας θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση για την θαλάσσια ζωή και τα εύθραυστα θαλάσσια οικοσυστήματα. Ο Πύργος Κατοικιών στη μαρίνα – με απεριόριστη θέα προς το Μητροπολιτικό Πάρκο και το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας- θα συμπληρώσει το αναβαθμισμένο παραλιακό τοπίο.

Παράλληλα, θα υπάρχει ένας κεντρικός πεζόδρομος περιπάτου μήκους 2,5 χλμ, που θα εκτείνεται από το Μητροπολιτικό Πάρκο μέχρι το παραλιακό μέτωπο.

Ο κύριος πεζόδρομος περιπάτου θα έχει πλάτος 56 μ. και θα εκτείνεται από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι τη θάλασσα, συνδέοντας το Μητροπολιτικό Πάρκο με το παράκτιο μέτωπο, την παραλία και τη μαρίνα. Το ακρωτήριο του Άγιου Κοσμά με την υπέροχη εκκλησία του, στην ολοκλήρωσή του θα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα σε μια πεζοδρομημένη και ποδηλατική διαδρομή που θα το συνδέει με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =