αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχονται τα αλυσιδωτά tweets στο Twitter (Εικόνα)

Έρχονται τα αλυσιδωτά tweets στο Twitter (Εικόνα)

Μέχρι πρότινος, η δημιουργία ενός αλυσιδωτού tweet πολλών κομματιών στην πλατφόρμα του Twitter, γινόταν ερασιτεχνικά με την προσθήκη του ‘(1/?)’ στο τέλος κάθε δημοσίευσης. Η νέα ενημέρωση όμως της υπηρεσίας έρχεται να το αλλάξει αυτό, αφού επιτρέπει τη δημιουργία ενός multi-part νήματος πριν τη δημοσίευσή του.

Όπως διαβάζουμε στο Unboxholics.com, οι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νήματα πιέζοντας το κουμπί ‘+’ στο κάτω δεξί μέρος του συνθέτη tweet, με το όριο των 280 χαρακτήρων να περιορίζει το κάθε κομμάτι ξεχωριστά και όχι ολόκληρο το νήμα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας, κάθε νήμα θα μπορεί να περιέχει το μέγιστο 25 κομμάτια, ενώ ύστερα της δημοσίευσής του οι χρήστες θα δύνανται να “Προσθέσουν ένα ακόμη Tweet,” οδηγώντας θεωρητικά σε κάτι αέναο. Ενδεχομένως βέβαια αυτό να αλλάξει δεδομένης της φύσης μερικών χρηστών της.

Η νέα δυνατότητα θα διατεθεί μέσω ενημέρωσης στις εφαρμογές του iOS και του Android, καθώς και του περιηγητή τις ερχόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − 1 =