αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχονται στην Ελλάδα τα πρώτα σούπερ μάρκετ χωρίς ταμεία (BINTEO)

Έρχονται στην Ελλάδα τα πρώτα σούπερ μάρκετ χωρίς ταμεία (BINTEO)

Ο γαλλικός κολοσσός Carrefour επιστρέφει στην Ελλάδα με νέους τύπους καταστημάτων, προσαρμοσμένους στις νέες ανάγκες. Μεταξύ άλλων, λανσάρει και τα πρώτα στη χώρα αυτοματοποιημένα καταστήματα – γνωστά και ως Carrefour Flash 10/10.

Το Carrefour Flash 10/10, είναι ένα τύπος πλήρως αυτοματοποιημένων καταστημάτων, μικρής επιφάνειας, με βασικό χαρακτηριστικό την έλλειψη ταμείων και τη δυνατότητα που δίνεται στον πελάτη να εξυπηρετείται γρήγορα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία 10/10, «10 δευτερόλεπτα για να ψωνίσετε και 10 δευτερόλεπτα για να πληρώσετε».

To Flash 10/10 προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών, χωρίς αναμονές, με τους πελάτες να εισέρχονται και να εξέρχονται από το κατάστημα χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από κάποια πύλη και χωρίς να χρησιμοποιούν το ταμείο.

Όλα αυτά γίνονται με 60 κάμερες HD και 2.000 αισθητήρες ενσωματωμένους στα ράφια, έναν αλγόριθμο και μερικά tablet στην έξοδο του καταστήματος όπου βλέπεις τη συνολική σου χρέωση και πληρώνεις αμέσως με κάρτα.

Στην ουσία, με την είσοδο στο κατάστημα, οι κάμερες ακολουθούν τον πελάτη σαν εικονικό avatar και ό,τι σηκώνεις από το ράφι σού χρεώνεται στην έξοδο.

Η απόδειξη δε, θα είναι ηλεκτρονική με QR code που θα σκανάρεται στο κινητό ή θα αποστέλλεται στο email.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 10 =