αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχονται δύο μεγάλα «χτυπήματα» από το Facebook

Έρχονται δύο μεγάλα «χτυπήματα» από το Facebook

Είναι δεδομένο, ότι ο Mark Zuckerberg θέλει να εξελίσσει συνεχώς το Facebook. Θέλει το δημιούργημα του να συμβαδίζει με τις νέες τεχνολογίες και να κρατά το ενδιαφέρον των χρηστών. Μια απλή σύγκριση του πως ξεκίνησε το Facebook, τι εικόνα είχε, τι λειτουργίες, σε σύγκριση με το σήμερα είναι κατατοπιστική.

Τώρα το Facebook αναμένεται να κάνει ακόμα δύο δυνατά «χτυπήματα». Project No1: τηλεόραση μέσω Facebook. Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ότι συνομιλεί με αρκετά τηλεοπτικά studio, με στόχο να αγοράσει τα δικαιώματα για σειρές τους, αλλά και για την προβολή διάφορων τηλεπαιχνιδιών και αθλητικών διοργανώσεων. Είναι δεδομένο ότι η παραδοσιακή τηλεόραση χάνει έδαφος όσο περνούν τα χρόνια. Και την ίδια στιγμή, ιντερνετικές πλατφόρμες όπως το Netflix ανεβαίνουν δυναμικά. Ειδικά στα νεανικά κοινά. Το Facebook φαίνεται ότι θέλει να κυριαρχήσει και σε αυτό το κομμάτι. Αναμένεται να δούμε εξελίξεις σύντομα, σε ότι αφορά αυτό το σχέδιο του FB.

Project No2: Ομαδικές φωνητικές κλήσεις, μέσω της πλατφόρμας. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί κάποιος χρήστης. Σύμφωνα με το site TechCrunch, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει δώσει ήδη σε μικρό αριθμό χρηστών τη δυνατότητα να μετατρέψουν ένα ομαδικό chat σε ομαδική φωνητική κλήση. Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται κάτι τέτοιο να γίνει διαθέσιμο και για το ευρύ κοινό.

UPDATE 19/12/2016- 19:30: Το Facebook ανακοίνωσε τις ομαδικές βιντεοκλήσεις μέσω messenger. Θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 6 άτομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =