αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχονται απευθείας πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη με κάτω από 170 ευρώ

Έρχονται απευθείας πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη με κάτω από 170 ευρώ

Απευθείας πτήση Αθήνα- Νέα Υόρκη θα δούμε μέσα στο 2019, από την low cost εταιρία Norwegian. Το δρομολόγιο, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Η πτήση θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή – με τιμές απλής μετάβασης από €169,90 στην Economy και από €599,90 στην Premium, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Gepostet von Norwegian am Freitag, 15. Februar 2019

«Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και πλέον και η Αθήνα προστίθεται στο υπερατλαντικό δίκτυό μας, ως ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets.

«Από τον Ιούλιο 2018, είμαστε η πιο μεγάλη – εκτός Β. Αμερικής – αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή της Νέας Υόρκης, βάσει επιβατικής κίνησης, σύμφωνα με στοιχεία του Port Authority της Νέας Υόρκης και του New Jersey, και ελπίζουμε ότι η καλή υποδοχή από τους Έλληνες επιβάτες θα συμβάλει στο να θεμελιώσουμε την ηγετική αυτή θέση» συμπλήρωσε.

Παράλληλα με την πτήση προς τη Νέα Υόρκη, αυτό το καλοκαίρι η Norwegian θα συνδέει την Αθήνα με τέσσερις βορειο-ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: το Όσλο στη Νορβηγία, τη Στοκχόλμη στη Σουηδία, την Κοπεγχάγη στη Δανία και το Ελσίνκι στη Φινλανδία, με πτήσεις από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, και με τιμές που ξεκινούν από €58.57, για απλή μετάβασης, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 1 =