αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται dark mode του Microsoft Office στο mobile

Έρχεται dark mode του Microsoft Office στο mobile

Υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό πως η Microsoft ετοίμαζε ένα dark mode για την Outlook εφαρμογή της και τώρα έρχεται η επιβεβαίωση από την εταιρία πως το dark mode θα έρθει όχι μόνο στο Outlook αλλά και στο Office για Android και iOS. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον επικεφαλής σχεδιασμού του Office, Jon Friedman.

«Μία συνεργασία σε όλους τους τομείς της εταιρίας πάνω στο σχεδιασμό μας επιτρέπει να προωθήσουμε το Dark Mode στην ευρύτερη σουίτα προϊόντων M365 και σήμερα σηματοδοτεί την αρχική κυκλοφορία του Dark Mode στο Outlook για iOS και Android καθώς και στο Office.com! Η επερχόμενη κυκλοφορία του iOS 13 θα φέρει το νέο χαρακτηριστικό στα Word, Excel, OneNote, PowerPoint, SharePoint, OneDrive, Planner και To-Do στα κινητά», λέει.

Σκοπός της εισαγωγής του dark mode δεν είναι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον Friedman, μπορεί να γίνει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία ανάλογα τη χρήση, ειδικότερα όταν μιλάμε για AMOLED οθόνες. Με μελλοντικά updates θα έρθει και η δυνατότητα ο χρήστης να προσαρμόζει αυτόματα την αλλαγή μεταξύ light και dark mode.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =