αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το Greek Startup Universe

Έρχεται το Greek Startup Universe

Έρχεται το ανοιχτό online διεθνές προγράμματα του Ελληνικού tech επιχειρηματικού κόσμου, Greek Startup Universe. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 1η Μαρτίου μέχρι τις 25 Απριλίου 2021.

Κατά τη διάρκεια των 8 εβδομάδων, οι πιο επιτυχημένοι Έλληνες της διασποράς του τεχνολογικού επιχειρείν, στον επενδυτικό τομέα και εξειδικευμένοι επαγγελματίες με δράση εντός και εκτός συνόρων, θα μοιραστούν εμπειρία, με Έλληνες και Κύπριους ιδρυτές.

Το GSU περιλαμβάνει ανοιχτές ομιλίες με ερωταποκρίσεις, εκπαιδευτικό υλικό, B2B συναντήσεις και πρόσβαση σε πόρους και εργαλεία. Το πρόγραμμα θα εστιάσει σε πρακτικά θέματα επιχειρησιακής ανάπτυξης, ανάπτυξης και σχεδιασμού προιόντος, marketing και πωλήσεις, διαχείριση συνεργατών και πελατών και στρατηγικές χρηματοδότησης.

Οι κυριότερες λύσεις που επιδιώκει να προσφέρει το GSU, είναι η δικτύωση Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να ενισχυθεί η πρόσβαση τους στη γνώση και η ουσιαστική προσφορά τους.

«Καλούμε τις ενδιαφερόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή διεθνώς, καθώς και όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως 1η Μαρτίου 2021 μέσα από την ιστοσελίδα μας greekstartupuniverse.org» σημειώνουν οι διοργανωτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =