αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir- Τέσσερις άνθρωποι θα μιλήσουν για τις αποτυχίες τους

Έρχεται το Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir- Τέσσερις άνθρωποι θα μιλήσουν για τις αποτυχίες τους

Το Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir επιστρέφει με καλοκαιρινό αέρα, την Παρασκευή 07 Ιουνίου, στις 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου!

Το μοναδικό event που επικεντρώνεται στην αποτυχία και στα μαθήματα μέσα από αυτήν, δηλώνει δυναμικά παρόν στην πόλη του Ηρακλείου όχι μία, αλλά τέσσερις φορές τον χρόνο. Κάθε φορά, οι ομιλητές μοιράζονται με το κοινό μία ιστορία αποτυχίας τους -τι συνέβει, γιατί και πώς τελικά το ξεπέρασαν και πήγαν παρακάτω! Το κλίμα είναι χαλαρό, σχεδόν φιλικό. Κι έχουν στη διάθεση τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες. Θα τα καταφέρουν αυτήν τη φορά;

Οι ομιλητές στο Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir θα είναι:

  • Ευάγγελος Αυγουλάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος “Seaman’s Home” & Μέλος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΕΔΕ (kedke.gr)
  • Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική Επιχειρηματίας & Founder The Healing Tree (healingtreecommunity.com)
  • Λένα Μπορμπουδάκη, Health Economist, MPH, (c)PhD & Διευθύντρια έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (nhmc.uoc.gr)
  • Στέλιος Παπαρδέλας, Φωτογράφος & Κάτοικος του πλανήτη Γη

Σε αυτό το SummAir event, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά κάποια έργα του “Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου” (fb.com/heraklionvisualarts), αλλά και να μάθουμε την ιστορία δημιουργίας ενός διαφορετικού βιβλίου μέσα από μία ιδιαίτερη έκθεση του Στέλιου Παπαρδέλα.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει ακόμη, πολύ networking στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, φαγητό από το Kuzina (e-kuzina.gr), την μοναδική μπύρα Amstel Kargo IPA (amstel.gr/kargo) και εκπλήξεις που δεν μπορούμε ακόμα να αποκαλύψουμε!

Σκοπός της βραδιάς είναι να “μάθουμε” τι λάθη να μην κάνουμε και να έρθουμε αντιμέτωποι με ένα από τα μεγαλύτερα “taboo” της κοινωνίας μας, την αποτυχία. Το event απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει από τα λάθη των άλλων, να εμπνευστεί, να προβληματιστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά και να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupnights.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − one =