αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το χρονολογικό feed στο Instagram

Έρχεται το χρονολογικό feed στο Instagram

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram ξεκίνησε να δοκιμάζει τη χρονολογική ροή στο feed, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί προτού λίγες εβδομάδες ο head της πλατφόρμας, Adam Mosseri.

Με τη νέα προσθήκη της χρονολογικής ροής στο feed του Instagram, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν μεταξύ των χρονολογικών και αλγοριθμικών επιλογών για την εμφάνιση των δημοσιεύσεων στην πλατφόρμα. Οι επιλογές για τη ροή θα είναι Home, Favorites, Following.

H επιλογή Home θα είναι παρόμοια με την τρέχουσα ροή στην πλατφόρμα, που κατατάσσει τις δημοσιεύσεις με βάση αυτό που πιθανότατα να σας ενδιαφέρει, το Favorites θα παρουσιάζει περιεχόμενο των φίλων σας, ενώ το Following θα είναι η χρονολογική ροή των λογαριασμών που ακολουθείτε.

Ο Mosseri ανέφερε σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στην πλατφόρμα:

Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να μπορείτε να φτάσετε σε μια χρονολογική ροή, αν σας ενδιαφέρει και να δείτε τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις των λογαριασμών που ακολουθείτε.

Επί του παρόντος, οι νέες επιλογές για τη διαμόρφωση του feed στην πλατφόρμα βρίσκονται έχουν κυκλοφορήσει σε ορισμένους χρήστες, και θα γίνουν πλήρως διαθέσιμες μέχρι το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος εξαμήνου.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 15 =