αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το δεύτερο Mindspace Meetup στη Θεσσαλονίκη με θέμα: Startuppers Assemble | Building a strong team

Έρχεται το δεύτερο Mindspace Meetup στη Θεσσαλονίκη με θέμα: Startuppers Assemble | Building a strong team

Έρχεται το 2ο Mindspace Meetup στη Θεσσαλονίκη με τίτλο: Startuppers Assemble | Building a strong team!

Οκ, έχεις την ιδέα, ίσως βρήκες και τον τρόπο που θα υλοποιηθεί. Αλλά κάτι σου λείπει. Και το νιώθεις. Μα φυσικά! Χρειάζεσαι τα σωστά άτομα, για να γίνει η ιδέα σου πραγματικότητα!

Έτσι λοιπόν, το Mindspace διοργανώνει το 2ο Μeetup στη Θεσσαλονίκη για να σου δώσει το κίνητρο και τα εφόδια για το πώς να χτίσεις την ομάδα σου.

Σε αυτό το Meetup, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να ακούσεις τον Founder της Human Value Θοδωρή Παναγιωτόπουλο, με εκτεταμένη εμπειρία ως εκπαιδευτής σε θέματα γύρω από τη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διαχείριση Συγκρούσεων και την Επικοινωνία, σε μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

Θα μιλήσει για τη σημασία στελέχωσης μιας συγκροτημένης ομάδας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας, πως ενδεχόμενα λάθη σε αυτό το στάδιο μπορούν να οδηγήσουν σε παρέκκλιση από τον πρωταρχικό στόχο μιας startup, πως επιλέγουμε άτομα για στελέχωση ομάδας (διαφορετικά background κλπ), και μέσω διαδραστικού τρόπου θα μας μυήσει στην διαδικασία επιλογής ατόμων με ερωτήσεις στο κοινό.

Επίσης, καλεσμένοι και ομιλητές θα είναι οι Κική Κουτμερίδου (Behavioral Science Strategist) και Κατερίνα Νικολαϊδου (Ιnnovation Consultant-Behavioural Policy Expert), εκπρόσωποι της startup Nudge Unit Greece (NUG), μιας ομάδας ανθρώπων με διαφορετικό επιστημονικό υπόβαθρο που έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα της Συμπεριφορικής Επιστήμης με σκοπό να δώσει λύσεις σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά, οικονομικά και άλλου είδους προβλήματα.

Θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία ως NUG για το πως συστάθηκε η Startup και ήρθανε κοντά ως ομάδα. Στην συνέχεια θα μάθουμε με ποιόν τρόπο καινοτομεί στη χώρα μας η Startup NUG μέσω των Συμπεριφορικών Οικονομικών (Behavioral Economics) και τέλος θα μοιραστούν μαζί μας πληροφορίες για το πως καταφέρνουν και συνεργάζονται αρμονικά σαν δυνατή ομάδα ενώ βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες!

To event θα ξεκινήσει στις 18:30 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Α.Π.Θ στο αμφιθέατρο 3, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Κλείσε το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο σου εδω ===>  http://bit.ly/2oMeetupSKG

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 16 =