αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται ενημερωτικό event για δύο προγράμματα ΕΣΠΑ- Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να κάνουν και ερωτήσεις

Έρχεται ενημερωτικό event για δύο προγράμματα ΕΣΠΑ- Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να κάνουν και ερωτήσεις

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Ειδική Γραμματεία Τομεακών Ε.Π. ΕΤΠΑ & ΤΣ και η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ διοργανώνουν την Πέμπτη 30/11/2017 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, Επένδυση στην Ποιότητα & την Εξωστρέφεια». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί συνοπτικά η πορεία του Προγράμματος και θα υπάρξει σε βάθος ενημέρωση για τις νέες ενεργές δράσεις. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί η δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», που αφορά στη δημιουργία τουριστικών νέων επιχειρήσεων με έμφαση στον ποιοτικό τουρισμό και η δράση «Επιχειρούμε Έξω», η οποία έχει ως σκοπό να ενισχύσει την εξωστρέφεια των μεταποιητικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, μέσω της συμμετοχής τους σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις. Στους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν με τη φόρμα συμμετοχής ερωτήματα για τις δράσεις, για τα οποία θα δοθούν απαντήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πληροφορίες:

Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Λεωφ. Μεσογείων 56, Αθήνα, Δε-Πα: 8:00πμ έως 17:00μμ
Τηλεφωνικά: 801 11 36300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση 8:00πμ έως 17:00μμ
e-mail: infoepan@mou.gr

Δήλωση συμμετοχής εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + sixteen =