αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρευνα: Πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι όταν δουλεύουν σε Mac αντί για Windows, είναι πιο δημιουργικοί

Έρευνα: Πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι όταν δουλεύουν σε Mac αντί για Windows, είναι πιο δημιουργικοί

Οι αιώνιοι αντίπαλοι των συστημάτων προσωπικού υπολογιστή είναι η Apple και η Microsoft. Άσχετα τον κατασκευαστή έχουν τα Windows PC και προφανώς τα Mac της Apple. Πέρα από τις κλασικές διαφωνίες που εκφράζονται σε φόρουμ και προσωπικές συζητήσεις υπάρχουν και οι στατιστικές έρευνες, οι οποίες μερικές φορές παρουσιάζουν εντυπωσιακά ευρήματα.

Η Jamf, μία εταιρεία ανάπτυξης προγραμμάτων διαχείρισης, προσέλαβε την Vanson Bourne, μία ανεξάρτητη εταιρεία έρευνα, για να πραγματοποιήσει μελέτη σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι υπάλληλοι από τα συστήματα Mac.

Τα αποτελέσματα της μελέτης που πραγματοποίησε η Vanson Bourne είναι άκρως ενδιαφέροντα. Η εταιρεία διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν Mac νιώθουν πιο παραγωγικοί, περισσότερο δημιουργικοί και αποδίδουν καλύτερα στις ομαδικές εργασίες.

Η Vanson Bourne ρώτησε τους συμμετέχοντας με ποιο τρόπο η χρήση Mac επηρέασε θετικά τη δουλειά τους. Το 97% των ερωτηθέντων ισχυρίστηκε ότι είδε αύξηση τη παραγωγικότητας του και το 95% ανέφεραν ότι έγινα πιο δημιουργικοί. Επίσης, το 94% δήλωσε ότι πλέον ένιωθαν αυτάρκεις με την τεχνολογία που είχαν στα χέρια τους και το 91% είπε ότι ήταν πιο ανοιχτοί στη συνεργασία με άλλα άτομα.

Επιπλέον, το 79% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι μετά την αλλαγή από Windows σε Mac δεν θα μπορούσαν πλέον να κάνουν τις εργασίες τους χωρίς το σύστημα της Apple.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 16 =