αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈπεσε το δίκτυο της Cosmote σε πολλές περιοχές- Μαζικά αρνητικά σχόλια στην Facebook Σελίδα της εταιρίας

Έπεσε το δίκτυο της Cosmote σε πολλές περιοχές- Μαζικά αρνητικά σχόλια στην Facebook Σελίδα της εταιρίας

Προβλήματα για μια ακόμα φορά καταγράφονται σε Ελληνικό πάροχο τηλεπικοινωνιών. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Cosmote, με το δίκτυο της να παρουσιάζει δυσλειτουργίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως βλέπουμε στο downdetector.gr,τα προβλήματα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης και οι αναφορές πολλαπλασιάστηκαν στην συνέχεια. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι χρήστες, προβλήματα παρουσιάζονται τόσο στο τηλέφωνο, όσο και στο ίντερνετ. Πολλοί είναι οι συνδρομητές που καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας για να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο εκεί η αναμονή… είναι μακρά και οι περισσότεροι δεν καταφέρνουν καν να μιλήσουν με κάποιο εκπρόσωπο.

Ενδεικτικό είναι ότι η Facebook Page της Cosmote έχει γεμίσει με αρνητικά σχόλια από αγανακτισμένους συνδρομητές. Μερικά από αυτά:

Όλη μέρα να μη μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο και να μπούμε στο ίντερνετ! Απαράδεκτοι!

3 φορές πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών (λέμε τώρα) και μετά από τόση ώρα αναμονή έκλεινε η γραμμή!!! Η χρέωση όμως θα γίνει κανονικά ε;;;; Θα έπρεπε να ντρέπεστε που χρεώνετε και την εξυπηρέτηση, που τελικά δεν γίνεται κιόλας!!! Εμείς φταίμε όμως που δεν φεύγουμε!!!

Σήμα 0 !!!! Ούτε να καλέσουμε ούτε να μας καλέσουν είσαστε απαράδεκτοι !!!

Cosmote τι θα γίνει θα μας δώσεις ιντερνετ στο κινητό ή μονο πάγια ζητάς;

Δεν εχουμε τηλέφωνα. Συνέλθετε. Έχουμε δικους μας ανθρώπους ηλικιωμένους που φρικαρουν χωρίς επικοινωνία.

Το δικτυο, τραγικο…. οι ταχυτητες, ανυπαρκτες….. σημερα δεν μπορω να πραγματοποιησω κλησεις…. η εξυπηρετηση (???) πελατών, για κλαματα…. Kαι μιλαω για την περιοχη του Κολωνου, οχι στην Ψεριμο….

Ούτε τηλέφωνο,ούτε Ίντερνετ στο χωριο Κονταριώτισσα Πιεριας.Μας έχετε τρελάνει.Εχουμε απεριόριστα data και δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εξαιτίας της ανοργανωσιας σας.Δουλευω μέσω τηλεφώνου και δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου.

Στην Ηλεία μέσα σε τόσο πανικό με τις φωτιές μας έχει τσακίσει τα νεύρα !

Βρε παιδιά είναι δυνατόν να περιμένει κάνεις 60 λεπτά να μιλήσει με εκπρόσωπό σας στο 13888;

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο στην περιοχή της Μαγνησίας και συγκεκριμένα στον Βόλο και στο Πήλιο;Το 4G υπολειτουργει και δεν προωθούνται οι κλήσεις

Τι συμβαίνει πανελλαδικά με το δίκτυο;;;Πάλι ξεκρέμαστους θα μας αφήσετε;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =