αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι sites για να μάθεις πράγματα δωρεάν

Έξι sites για να μάθεις πράγματα δωρεάν

Ναι, το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος για να μάθεις νέα πράγματα. Και δεν χρειάζεται να κάτσεις στα θρανία ή αν πας σε κάποιος συγκεκριμένο χώρο. Μπορείς να το κάνεις από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Με μόνο εργαλείο το laptop σου ή το smartphone σου. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα δεις 6 sites μέσα από τα οποία μπορείς να μάθεις νέα πράγματα. Και δωρεάν. Σε αυτή την λίστα δεν περιλαμβάνονται γνωστά sites online μαθημάτων που έχουμε αναλύσει σε παλαιότερα άρθρα.

How to Make Your Own GIF: Εδώ θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες για να φτιάξετε τα δικά σας GIF, χωρίς τη χρήση του Photoshop.

Basics of Photography: Αυτός ο οδηγός του Lifehacker θα σας μάθει τα βασικά και απαραίτητα για την τέχνη της φωτογραφίας.

The Scale of the Universe: Είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από μια φάλαινα το σπίτι σας; Μεγαλύτερο ή μικρότερο από ένα Μπόινγκ το Άγαλμα της Ελευθερίας; Μεγαλύτερος ή μικρότερος από ένα διαστημόπλοιο ο Τιτανικός; Οι απαντήσεις εδώ.

Lingvist: Οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Skype σχεδίασαν και αυτό το site/ application που υπόσχεται να σας μάθει αγγλικά ή γαλλικά σε 200 ώρες.

Chesscademy: Μάθετε να παίζετε σκάκι σαν επαγγελματίας, μέσα από βιντεάκια, σκακιστικούς γρίφους και online παρτίδες.

DrawSpace: Μαθήματα ζωγραφικής για αρχαρίους, από το πώς ζωγραφίζουμε συμμετρικά αντικείμενα μέχρι τις βασικές αρχές των σκιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − thirteen =