αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι business projects που μπορείς να ξεκινήσεις από το δωμάτιο σου, με κάτω από 500 ευρώ

Έξι business projects που μπορείς να ξεκινήσεις από το δωμάτιο σου, με κάτω από 500 ευρώ

Είναι μια από τις πιο συχνές δικαιολογίες που ακούμε: «Έχω μια καλή ιδέα, αλλά δεν έχω τα απαραίτητα χρήματα για να ξεκινήσω». Το ακούμε συχνά και στην Ελλάδα. Τα χρήματα όντως παίζουν τον ρόλο τους. Μπορούν να σε βοηθήσουν να λύσεις κάποια προβλήματα, ενώ με ένα καλό μπάτζετ μπορείς να «τρέξεις» πιο γρήγορα κάποιες διαδικασίες.

Ωστόσο, στην digital εποχή που ζούμε, μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου project με πολύ λίγα χρήματα. Από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Και βήμα- βήμα να το αναπτύξεις και να έχεις έσοδα. Όπως έχουμε ξανά πει άλλωστε, το It’s Possible ξεκίνησε με μόλις 450 ευρώ (κατασκευή website).

Τώρα λοιπόν θα δεις 5 business projects που μπορείς να ξεκινήσεις από το δωμάτιο σου, με αρχικό κόστος κάτω από 500 ευρώ.

1# Online μαθήματα. Μια ιδέα που έχουμε ξανά προτείνει και εδώ στο It’s Possible. Πλέον μπορείς να παραδίδεις online μαθήματα και να έχεις «μαθητές» από όλα τα μέρη του πλανήτη. Υπάρχουν πλατφόρμες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Μήπως έχεις μερικά skills που μπορείς να μεταδόσεις;

2# Φτιάξε ένα website. Πλέον υπάρχουν πολλές εταιρίες ή freelancers που κατασκευάζουν site. Και ναι, αν ψάξεις μπορείς να βρεις τιμές και κάτω από 500 ευρώ. Φυσικά, αν «το ‘χεις» με το τεχνικό κομμάτι, μπορείς να στήσεις μόνος σου ένα βασικό site ή blog. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα project που μπορείς να το ξεκινήσεις άμεσα, να χτίσεις το κοινό σου, και μετά να προσπαθήσεις να βρεις έσοδα (π.χ. μέσα από διαφημίσεις).

3# Pet- Sitter. Είναι μια τάση που την βλέπουμε όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. Τα δεδομένα απλά: Γίνεσαι pet-sitter. Δηλαδή αυτός που αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κατοικίδια άλλων ανθρώπων ή να τα φιλοξενεί κατά το χρονικό διάστημα που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν. Μηδενικό αρχικό κόστος. Μπορείς να φτιάξεις σελίδες στα social media και να βρεις από εκεί πελάτες. Φυσικά, αν ρίξεις και μερικά χρήματα εκεί, το κοινό σου θα αναπτυχθεί πιο γρήγορα.

4# Coder. Εδώ φυσικά δεν μιλάμε για κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Πρέπει να γράφεις κώδικά. Άρα πρέπει να έχεις γνώσεις προγραμματισμού, έτσι ώστε να βγάλεις σε πέρας τα projects που θα σου αναθέσουν. Μπορείς να βρεις σχετικές αγγελίες ως freelancer στα FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder .

5# Μεταφραστής. Υπάρχουν πολλές ιντερνετικές πλατφόρμες, websites και εταιρίες που αναζητούν ανθρώπους για να μεταφράσουν κείμενα. Μπορείς να είσαι ένας από αυτούς. Αρκεί φυσικά να γνωρίζεις ξένες γλώσσες. Συνήθως τέτοιες συνεργασίες περιλαμβάνουν πληρωμή «με το κομμάτι». Καθόλου άσχημο και αυτό.

6# Business μέσω Amazon. Αν έχεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι, τότε μπορείς να τα αναρτήσεις στο Amazon. Με στόχο να τα πουλήσεις και να έχεις έσοδα. Αυτό που κάνουν αρκετοί, είναι να βρίσκουν επίσης αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, και στην συνέχεια όταν η αξία τους έχει ανέβει να τα πωλούν έτσι ώστε να βγάλουν κέρδος. ‘Η τα πωλούν σε αγορές που δεν είναι διαθέσιμα επίσημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − two =