αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μια προσωπικότητα «μοναχικού λύκου»

Έξι σημάδια που δείχνουν ότι έχεις μια προσωπικότητα «μοναχικού λύκου»

Σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και να ξεχωρίζεις από το πλήθος; Βαριέσαι τις πολλές συζητήσεις και τα ατελείωτα meetings… όταν πρέπει να παρθεί μία απόφαση; Κάνεις τις δικές σου τολμηρές επιλογές χωρίς να χρειάζεσαι την «έγκριση» κάποιου; Τότε ίσως να έχεις μια προσωπικότητα «μοναχικού λύκου».

Εδώ είναι 6 σημάδια που μπορούν να σου δείξουν ότι είσαι ένα τέτοιος τύπος. Τα συγκεκριμένα points αποτελούν κομμάτι μιας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το αμερικανικό Hack Spirit.

1# Γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι περνούν όλη τους τη ζωή χωρίς να γνωρίσουν πραγματικά τον εαυτό τους. Οι «μοναχικοί λύκοι» δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια ότι έχετε προσωπικότητα μοναχικού λύκου είναι ότι διαθέτετε μεγάλη αυτογνωσία. Γνωρίζετε τα μειονεκτήματά σας, τα δυνατά σας σημεία και τις προοπτικές σας. Είστε ταπεινοί και ρεαλιστές, αλλά και με αυτοπεποίθηση. Γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας και ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε τη ζωή σας.

2# Είσαι δημιουργικός. Ένα από τα σημάδια που δείχνουν ότι έχετε μια προσωπικότητα μοναχικού λύκου είναι ότι σκέφτεστε μόνοι σας και έχετε ένα δημιουργικό μυαλό. Προσεγγίζετε τα θέματα από τη δική σας οπτική γωνία και αντιμετωπίζετε προκλήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με τον δικό σας καινοτόμο τρόπο. Βλέπεις πράγματα που οι άλλοι τείνουν να χάνουν και έχετε out-of-the-box ιδέες.

3# Στους φίλους σου, σε νοιάζει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Όσον αφορά τη φιλία, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι σε έναν μοναχικό λύκο δεν αρέσει η κοινωνικοποίηση. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, δεν τους αρέσει να κάνουν τυχαίες επαφές ή να έχουν στενή σχέση με άτομα που δεν τους αρέσουν πολύ. Στους μοναχικούς λύκους αρέσει να έχουν φίλους και να κοινωνικοποιούνται την κατάλληλη στιγμή, αλλά τείνουν να είναι πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το ποιος θα ενταχθεί στον κύκλο τους. Αυτό σημαίνει ότι οι περιστασιακές συζητήσεις και οι τυχαίες φιλίες είναι συνήθως εκτός τραπεζιού.

4# Είσαι ευθύς με τους άλλους. Επικοινωνούν απευθείας. Αν είναι ευχαριστημένοι με κάποιον, το λένε. Αν δεν είναι, το κάνουν επίσης γνωστό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία σύγκρουση, αλλά γενικά είναι συχνά η καλύτερη τακτική. Έτσι αυτοί οι άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο σε ανούσιες συζητήσεις, ενώ είναι πιο άμεσοι και ειλικρινείς με τα άτομα που μιλούν.

5# «Επαναφορτίζεσαι» όταν είσαι μόνος. Οι μοναχικοί λύκοι είναι εσωστρεφείς και παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς τους όταν είναι μόνοι. Εάν είστε μοναχικός λύκος, μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας δεν θέλετε τίποτα άλλο από το να πάτε σπίτι και να ξεκουραστείτε. ‘Η να πάτε για έναν χαλαρό περίπατο. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο να βγείτε στο μπαρ ή να βγείτε για δείπνο με φίλους. Θέλεις απλά να χαλαρώσεις. Μόνος.

6# Θες να κάνεις το σωστό, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και σημάδια ότι έχετε προσωπικότητα μοναχικού λύκου είναι ότι δεν υποχωρείτε ποτέ από τις βασικές σας αξίες. Υποστηρίζετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό, ανεξάρτητα από το πόσο αντιδημοφιλές ή δύσκολο είναι. Δεν λυγίζετε μπροστά στην πίεση των άλλων, τις απειλές ή τον χλευασμό με οποιονδήποτε τρόπο, σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Και μπορείς να βαδίσεις στον δρόμο που επέλεξες ακόμα κι αν δεν έχεις την υποστήριξη των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίστα: 13 websites για να μάθεις κάτι νέο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =