αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι προνόμια που έχουν όσοι εργάζονται στην Google (και σίγουρα θα τα ήθελες κι εσύ)

Έξι προνόμια που έχουν όσοι εργάζονται στην Google (και σίγουρα θα τα ήθελες κι εσύ)

Η Google είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργοδότες στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο, ότι κάθε χρόνο φθάνουν εκεί εκατομμύρια βιογραφικά. Πρόκειται άλλωστε για ένα πολύ γνωστό brand, ενώ συνήθως προσφέρονται κει μεγάλοι μισθοί, σε όσους εργάζονται εκεί. Είναι μια εταιρία που έχει όλο το «πακέτο», και όλοι θα ήθελαν να εργαστούν εκεί.

Αλλά πέρα από τους μεγάλους μισθούς και τις καινοτομίες πάνω στις οποίες θα δουλέψεις, ποια είναι τα άλλα προνόμια που σου προσφέρει η Google αν εργαστείς εκεί; Το career site Glassdoor έκανε την σχετική έρευνα, και παραθέτει αρκετά προνόμια που έχουν οι εργαζόμενοι στον τεχνολογικό γίγαντα. Εδώ είναι 6 από αυτά.

1# Οι προγραμματιστές τον πρώτο χρόνο έχουν 15 ημέρες άδειας. Αυτές γίνονται 20 μετά από 3 χρόνια, και 25 μετά από 5 χρόνια. Επίσης, ο καθένας μπορεί να λάβει άδεια 3 μηνών, άνευ αποδοχών, για να απουσιάσει από τη θέση σου. Και με τους μισθούς που υπάρχουν εκεί, μάλλον θα το κάνουν αρκετοί… για να πάνε κάποιο ταξίδι.

2# Οι νέες μητέρες μπορούν να λείψουν για 22 εβδομάδες και να πληρώνονται. Οι νέοι πατέρες για 12 εβδομάδες.

3# Οι εργαζόμενοι στην Google μπορούν να τρώνε κάθε ημέρα γεύματα και σνακ εντός της εταιρίας. Ναι, είναι δωρεάν.

4# Επίσης, μπορούν να πιούν κρασί ή μπύρες εντός των γραφείων, κάθε Παρασκευή.

5# Σε κάποια γραφεία, όπως αυτά του Σαν Φρανσίσκο, οι εργαζόμενοι έχουν την επιλογή να φέρουν και τα κατοικίδια τους στη δουλειά.

6# Αν ένας εργαζόμενος πεθάνει, τότε η Google προσφέρει το 50% του μισθού του, στην/στον σύζυγο του για τα επόμενα 10 χρόνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 3 =