αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι πράγματα που δεν σου μαθαίνει το σχολείο. Αλλά είναι απαραίτητα για να φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου

Έξι πράγματα που δεν σου μαθαίνει το σχολείο. Αλλά είναι απαραίτητα για να φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου

Ναι, το σχολείο ή το πανεπιστήμιο μπορεί να σου δώσει γνώσεις που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου διαδρομή και στην ζωή σου γενικότερα. Χρήσιμο μπορεί να σου φανεί και το πτυχίο- που θα σου ανοίξει πόρτες και θα σου δώσει ίσως ένα προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Τώρα όμως θα δούμε κάτι διαφορετικό. Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 6 πράγματα που δεν σου μαθαίνει το σχολείο. Είναι όμως απαραίτητα για να γίνεις πετυχημένος.

Η νοοτροπία, για την οποία μιλούν πολλοί κορυφαίοι επιχειρηματίες, παίζει σημαντικό ρόλο. Και δεν μπορεί να στην διδάξει το σχολείο. Το πως θα αλλάξεις τρόπο σκέψης ή το πως θα «ξεκλειδώσεις» τις πλήρης δυνατότητες σου, είναι επίσης μέσα στην λίστα. Αν θες να φτάσεις στην επιτυχία, πρέπει να ξεπεράσεις τους μεγάλους φόβους σου- πολλοί κορυφαίοι επιχειρηματίες είχαν τους δικούς τους φόβους αλλά κατάφεραν να τους ξεπεράσουν. Δες όλο το TOP-6 παρακάτω.

https://i.pinimg.com/564x/48/0c/81/480c811ded08877f2fc17bc562fe5200.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fourteen =