αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι παράλληλα projects που μπορείς να ξεκινήσεις πριν βγει το 2020 | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Έξι παράλληλα projects που μπορείς να ξεκινήσεις πριν βγει το 2020 | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Μπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει, αλλά σιγά- σιγά φτάνουμε στο τέλος του 2020. Εδώ υπάρχει ένα point: Δεν πρέπει να αφήσεις το υπόλοιπο του έτους να πάει χαμένο. Μπορεί το γενικότερο περιβάλλον να μοιάζει αβέβαιο, όμως πρέπει να προσαρμοστείς, να κάνεις τις κινήσεις σου και να είσαι ένα βήμα πιο μπροστά, την στιγμή που οι περισσότεροι δείχνουν να έχουν… αποπροσανατολιστεί.

Στην παρακάτω λίστα θα δεις 6 παράλληλα projects που μπορείς να ξεκινήσεις πριν ολοκληρωθεί το 2020. Έτσι θα έχεις ένα επιπλέον εισόδημα. Ενώ σε κάποια projects μπορείς να χτίσεις και το δικό σου κοινό/ πελάτες. Το σίγουρο είναι ότι ξεκινώντας τώρα, θα είσαι ακόμα πιο έτοιμος όταν μπει το νέο έτος.

1# Online μαθήματα. Είναι πιθανό μέσα στην καραντίνα να χρησιμοποίησες μερικά προγράμματα όπως τα Zoom, Skype, Google Hangouts. Ναι, τέτοια προγράμματα μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να παραδίδεις online μαθήματα, ακόμα και σε «μαθητές» που βρίσκονται πολύ μακριά. Αρκεί να έχεις μερικές χρήσιμες γνώσεις να μεταφέρεις. Και φυσικά μπορείς να δουλέψεις σε ευέλικτα ωράρια.

2# Γράψε ένα e-Book. Ήθελες πάντα να γράψεις μερικές εμπειρίες σου ή να ξεκινήσεις να γράφεις μια ιστορία φαντασίας; Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο πρακτικά. Μπορείς να γράψεις ένα e-Book. Και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να δουλεύεις ευέλικτα μέσα στην εργάσιμη ημέρα σου. Όταν το ολοκληρώσεις μπορείς να το ανεβάσεις σε πλατφόρμες όπως οι Amazon Kindle Direct Publishing και Smashwords. Δωρεάν.

3# Πωλητής στο Amazon. Τι θα έλεγες να μπεις στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο; Δεδομένης της δημοτικότητας του ιστότοπου, μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας. Πολλοί καταναλωτές είναι έτοιμοι να αγοράσουν όταν επισκέπτονται το Amazon. Απλά διάλεξε την κατηγορία στην οποία θέλεις να δραστηριοποιηθείς, και μετά όλα θα λάβουν τον δρόμο τους. Θυμήσου και την ιστορία του 28χρονου που αγοράζει αντικείμενα, τα μεταπωλεί στο Amazon και σήμερα έχει μια επιχείρηση με έσοδα 200.000 δολαρίων τον μήνα.

4# Μεταφραστής. Υπάρχουν πολλές ιντερνετικές πλατφόρμες, websites και εταιρίες που αναζητούν ανθρώπους για να μεταφράσουν κείμενα. Μπορείς να είσαι ένας από αυτούς. Αρκεί φυσικά να γνωρίζεις ξένες γλώσσες. Συνήθως τέτοιες συνεργασίες περιλαμβάνουν πληρωμή «με το κομμάτι». Καθόλου άσχημο και αυτό.

5# Site tester. Έχουμε γράψει πολλά άρθρα για αυτή την κατηγορία. Ο site tester είναι ο άνθρωπος που τσεκάρει διάφορα sites ή ιντερνετικές πλατφόρμες, για να δει τυχόν προβλήματα και να φτιάξει τα σχετικά reports. Μπορείς να δουλέψεις στα ωράρια που θες, remote, και να πληρώνεσαι «με το κομμάτι» ή με κάποια μηνιαία συμφωνία.

6# Pet Sitter. Μια μόδα που έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα. Και στην εποχή του Covid-19. Τα πράγματα είναι απλά: Αναλαμβάνεις να προσέχεις τα κατοικίδια των άλλων, όταν αυτοί λείπουν από το σπίτι. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να τα πας και βόλτα. Αν χτίσεις ένα πελατολόγιο, στην συνέχεια θα έχεις ένα καλό έσοδο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 11 =