αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι κινήσεις με τις οποίες ένα άτομο δείχνει ότι δεν σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Έξι κινήσεις με τις οποίες ένα άτομο δείχνει ότι δεν σε συμπαθεί (ακόμα κι αν δεν στο λέει)

Όλοι μας έχουμε περιστασιακές υποψίες ότι κάποιος μπορεί να μην μας συμπαθεί. Μερικές φορές οι υποψίες είναι εντελώς αβάσιμες. Σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, είμαστε σωστοί. Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, ένα άτομο απλά δεν μας συμπαθεί. Οι ενέργειές του μπορεί να είναι ανεπαίσθητες ή εμφανείς, αλλά οι αλληλεπιδράσεις του μαζί μας, δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα ότι δεν μας συμπαθεί.

Παρακάτω είναι 6 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να σας πουν ότι δεν σας συμπαθούν και πολύ.

1. Σταματούν να μιλούν όταν είστε κοντά σας

Ακούς ανθρώπους να συνομιλούν ή να γελούν σε ένα άλλο δωμάτιο, αλλά… όλοι σωπαίνουν όταν μπαίνεις μέσα; Για οτιδήποτε κι αν μιλούσαν, σίγουρα δεν θέλανε να το ακούσετε. Αυτό μπορεί να συμβεί με συγκάτοικους, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους, ανάλογα με την κοινωνική κατάσταση στην οποία εμπλέκεστε. Είσαι σαν ξένος και θα μείνουν σιωπηλοί μέχρι να φύγεις. Τότε μπορούν να επιστρέψουν σε αυτό που συζητούσαν.

2. Δεν έχουν οπτική επαφή

Η οπτική επαφή είναι μια μορφή σύνδεσης. Τα μάτια είναι πραγματικά τα «παράθυρα» της ψυχή και μπορείτε να δείξετε σε ένα άτομο ότι νοιάζεστε για αυτά και τι λέει, όταν κάνετε (και διατηρείτε) οπτική επαφή μαζί του. Αν κάποιοι δεν σας κοιτούν στα μάτια όταν σας μιλούν, σας δείχνουν με τρόπο ότι δεν αξίζετε την ενέργεια ή την προσοχή τους. Σημείωση: μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κάνουν οπτική επαφή με άλλους για διάφορους λόγους, επομένως αυτό το σημάδι πρέπει να συνοδεύεται από άλλα για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος δεν σας συμπαθεί.

3. Αποφεύγουν τη συζήτηση μαζί σου
Αυτό συνδέεται με εκείνους που φεύγουν από ένα χώρο όταν εισέρχεστε σε αυτόν, για να μην αναγκαστούν να αλληλεπιδράσουν μαζί σας. Πολύ απλά, το άτομο —ή τα άτομα— κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγουν μια συνομιλία με εσένα. Αν συναντήσετε κάποιον που γνωρίζετε, μπορεί να χαμογελάσει λίγο και μετά θα φύγει. Εάν βλέπετε ότι αυτό συμβαίνει συχνά, σκεφτείτε να ρωτήσετε τα άτομα με τα οποία είστε πραγματικά φίλοι εάν κάνετε κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό.
4. Εάν κάνετε μια συζήτηση μαζί τους, δεν αλληλεπιδρούν
Αντί να κάνουν ερωτήσεις για ό,τι κι αν μιλάτε, θα σας δώσουν μικρές απαντήσεις, όπως «ΟΚ» ή «Ναι, φίλε». Θα φαίνονται έτοιμοι να φύγουν, με τα μάτια τους να χαζεύουν και την προσοχή τους προφανώς αλλού. Μπορεί επίσης να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να αλλάξουν θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
5. Δεν χαμογελούν (ή το χαμόγελό τους φαίνεται ψεύτικο)
Όταν οι άνθρωποι χαμογελούν ειλικρινά, μπορείτε να το δείτε και στα μάτια τους. Αντίθετα, όταν κάποιος που δεν σας συμπαθεί πολύ, σας χαμογελάει, τα μάτια του παραμένουν… νεκρά. Ακόμα και με εχθρική εμφάνιση. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος που δείχνει ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών που έχει να κάνει με έναν νευριασμένο πελάτη.Τα λόγια του μπορεί να είναι φιλικά και μπορεί να χαμογελά λαμπερά, αλλά τα μάτια του θα δείχνουν κάτι διαφορετικό.
6. Επιδιώκουν συνεχώς… καυγά μαζί σου
Μπορεί να γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχετε δίκιο για ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά τους αρέσει απλώς να σας εκνευρίζουν. Θα μπορούσατε να προσκομίσετε κάθε είδους αποδείξεις και στοιχεία ότι έχετε δίκιο, αλλά θα συνεχίσουν να παίζουν τον δικηγόρο του διαβόλου. Τελικά, τροφοδοτούν την οργή σας και παίρνουν μεγάλη χαρά όταν σας αναστατώνουν. Εάν αντιμετωπίζετε καταστάσεις όπως αυτή, απλώς απομακρυνθείτε.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =