αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈξι Ελληνικές Facebook Σελίδες που θα σε κάνουν πιο έξυπνο

Έξι Ελληνικές Facebook Σελίδες που θα σε κάνουν πιο έξυπνο

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τα «Επτά Ελληνικά Facebook Groups στα οποία αξίζει να γίνεις μέλος». Δεν είναι όμως τα Groups που έχουν δημιουργήσει κοινότητες στο Facebook. Είναι και οι Σελίδες. Οι οποίες μπορεί να έχουν λίγο διαφορετική λειτουργία, ωστόσο αρκετές από αυτές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα σταθερό κοινό που τις παρακολουθεί. Και φυσικά αναρτούν νέο περιεχόμενο σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα. Σε αυτή θα δεις 6 Ελληνικές FB Σελίδες που θα σε κάνουν πιο έξυπνο. Θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες. Θα μάθεις πράγματα που ίσως δεν ήξερες. Όπως θα δεις μάλιστα, οι συγκεκριμένες Σελίδες είναι από διαφορετικά θεματολογικά πεδία. Διάλεξε αυτές που σου ταιριάζουν καλύτερα και πάτα ένα like.

1# Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ. Πρόκειται για μια Σελίδα που μετρά πάνω από 285 χιλ. ακολούθους. Έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό. Εδώ θα διαβάσεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την γεωγραφία, τις χώρες όλου του κόσμου και τους λαούς τους. Πρόκειται για μια Σελίδα που κατάφερε να κάνει την γεωγραφία… viral.

2# Και άλλη άχρηστη πληροφορία της ημέρας – Daily Trivia. Εδώ θα βρεις πολλές αξιοπερίεργες πληροφορίες. Και δεν είναι τόσο… άχρηστες, όσο λέει ο τίτλος της Σελίδας. Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή, πρόκειται για μια «Σελίδα πληροφοριών πάσης φύσεως τόσο για την ενημέρωση όσο και για την ψυχαγωγία όσων μας ακολουθούν!».

3# UbiTravel. Σου αρέσουν τα ταξίδια; Τότε είσαι στο σωστό μέρος. Εδώ θα δεις πληροφορίες που αφορούν διάφορες χώρες του κόσμου και ταξιδιωτικά tips. Φυσικά θα δεις και εντυπωσιακές φωτογραφίες από διάφορες χώρες. Η Σελίδα έχει ήδη πάνω από 97 χιλ. ακολούθους.

4# It’s Possible. Δεν γινόταν φυσικά να αφήσουμε έξω από την λίστα και την δική μας FB Σελίδα. Εδώ ποστάρονται θέματα που αφορούν την Business-Millennial κοινότητα στην Ελλάδα. Επαγγελματικά tips, startups, θέσεις εργασίας, ιστορίες επιτυχίας, digital νομάδες, είναι μερικά από τα θέματα που θα δεις. Πάτα ένα like.

5# Το διάστημα είναι πολύ κουλ. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το «αδερφάκι» της Σελίδας που παραθέσαμε στην αρχή της λίστας. Εδώ θα δεις πληροφορίες που αφορούν το διάστημα. Ένα newsfeed γεμάτο πλανήτες, γαλαξίες, και εντυπωσιακά φαινόμενα. Εννοείται ότι θα δεις και καταπληκτικές διαστημικές φωτογραφίες. Η Σελίδα έχει πάνω από 37 χιλ. ακόλουθους.

6# Υπέροχη Αθήνα/Wonderful Athens. Εδώ θα δεις μια Αθήνα που ίσως… δεν γνωρίζεις. Φωτογραφίες και πληροφορίες από κάθε γωνιά της πόλης. Θα δεις μικρές γειτονιές, ιστορικά κτίρια ή μνημεία. Και γιατί όχι, στην συνέχεια να κάνεις και την δική σου βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Μιας πόλης μαγικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fifteen =