αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι απλές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου. Και χρειάζονται μόλις 30 λεπτά

Έξι απλές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου. Και χρειάζονται μόλις 30 λεπτά

Δεν θα γίνεις πετυχημένος ή εκατομμυριούχος από την μια ημέρα στην άλλη. Ούτε μέσα σε μια εβδομάδα, ούτε μέσα σε ένα μήνα. Χρειάζεται χρόνος. Και η αλήθεια είναι ότι συνήθως είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον χρόνο. Πάντα καταφέρνει… να ξεγλιστρά πολύ γρήγορα, χωρίς να προλάβουμε να κάνουμε όλα όσα θέλουμε.

Τι θα έλεγες όμως, αν προσπαθούσες να κάνεις ένα συγκεκριμένο πράγμα, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Σε άρθρο του Medium.com, διαβάζουμε για μερικές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και χρειάζονται μόλις 30 λεπτά η κάθε μία για να γίνουν. Είναι μικρά πράγματα που μπορούν να σε φέρουν λίγο πιο κοντά στην επιτυχία. Εδώ είναι 6 από αυτά.

1# Διάβασε βιβλία. Το έχουμε ξανά πει. Είναι μια συνήθειες που έχουν πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες. Σε βοηθά να πάρεις νέες γνώσεις και να «καθαρίσεις» το μυαλό σου.

2# Πήγαινε περιπάτους. Επίσης είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσεις. Και ίσως να σου έρθουν μερικές καλές ιδέες.

3# Φτιάξε μικρές to-do λίστες. Πάντα χρήσιμες. Γράψε για αυτά που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα ή μέσα στην εβδομάδα.

4# Σκέψου μόνος. Πέρνα χρόνο μόνος. Σε κάποιο ήσυχο περιβάλλον. Σκέψου για τους στόχους σου, τι θέλεις να βελτιώσεις στην ζωή σου και τι δημιουργικές λύσεις μπορείς να βρεις.

5# Αθλήσου. Δεν αρκεί μόνο να κρατάς σε καλή κατάσταση το μυαλό. Χρειάζεται και το σώμα. Άσε που συνήθως αυτά τα δύο συνδέονται. Βρες ένα στιλ γυμναστικής που σου ταιριάζει και βάλε το στο πρόγραμμα σου. Θα δεις ότι θα αποκτίσεις περισσότερη ενέργεια.

6# «Αποσυνδέσου» πριν κοιμηθείς. Μην αφήνεις τα emails… να σε καταπίνουν μέχρι να κοιμηθείς. Από μια ώρα και μετά, είναι σημαντικό να βάλεις το δικό σου όριο, και να «αποσυνδεθείς» από την τεχνολογία ή τις ειδοποιήσεις που έχουν να κάνουν με δουλειά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =