αρχικηVIRALΈξι έξυπνοι τρόποι για να χωρέσεις ένα γραφείο μέσα σε ένα μικρό σπίτι (Εικόνες)

Έξι έξυπνοι τρόποι για να χωρέσεις ένα γραφείο μέσα σε ένα μικρό σπίτι (Εικόνες)

Ειδικά στην εποχή της πανδημίας όπου πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να δουλεύουν remote από το σπίτι τους, ένα γραφείο είναι απαραίτητο. Αλλά τι γίνεται αν μένεις σε ένα μικρό σπίτι όπου είναι δύσκολο να χωρέσει ένα γραφείο; Τώρα θα δεις 6 τρόπους για να χωρέσεις ένα γραφείο στο σπίτι σου. Ακόμα κι αν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Μην βάλετε κομοδίνο από τη μια μεριά του κρεβατιού. Εκμεταλλευτείτε τον χώρο για να βάλετε ένα γωνιακό γραφείο. Τοποθετήστε και μερικά ράφια πάνω από το γραφείο και έχετε δημιουργήσει το πιο όμορφο και λειτουργικό γραφείο για το σπίτι.

Αν στο σπίτι σας υπάρχει κάποια εσοχή σε οποιοδήποτε σημείο του τότε μπορείτε να την γεμίσετε με ένα γραφείο. Στον συγκεκριμένο χώρο δεν έχει μείνει κανένα σημείο του ανεκμετάλλευτο.

Βάλτε ένα μακρόστενο γραφείο σε έναν από τους άδειους τοίχους του σπιτιού σας και εκμεταλλευτείτε και όλη την επιφάνεια του τοίχου κατακόρυφα.

Όταν το σπίτι είναι πολύ μικρό αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε σε ένα σημείο του ένα ράφι το οποίο θα σας χρησιμεύσει ως γραφείο.

Αν και εσείς και ο σύντροφός σας (ή τα δυο παιδιά σας) θέλετε από ένα γραφείο τότε αυτή είναι μια λύση. Βάλτε δύο μικρά γραφειάκια αντικριστά το ένα στο άλλο και χωρίστε τα με μια μικρή βιβλιοθήκη.

Αν δεν θέλετε το μικρό σας γραφείο να φαίνεται μπορείτε κάλλιστα να το κρύβετε όταν έχετε καλεσμένους με μια όμορφη κουρτίνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =