αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι άβολα «συμπτώματα» που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο

Έξι άβολα «συμπτώματα» που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο

Η αλλαγή και η εξέλιξη στη ζωή, είναι δύσκολα πράγματα. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο δύσκολα που μπορούν να δημιουργήσουν κάθε είδους άβολα συναισθήματα.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι ερμηνεύουν αυτά τα άβολα συναισθήματα ως σημάδια που δείχνουν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν. Έτσι, σταματούν την προσπάθεια. Και κατά συνέπεια σταματούν να καταγράφουν πρόοδο.

Εάν βρίσκεστε στη μέση των σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας, εδώ είναι 6 άβολα «συμπτώματα» που σας λένε στην πραγματικότητα ότι είστε στο σωστό δρόμο.

1. Αίσθημα απομόνωσης από τους άλλους

Η αλλαγή σε βαθύ και προσωπικό επίπεδο είναι ένα μοναχικό έργο. Είναι κάτι που πρέπει να το περάσετε μόνοι σας. Ως αποτέλεσμα, είναι φυσιολογικό να νιώθετε απομονωμένοι από τους άλλους. Σαν να μην μπορούν να καταλάβουν τι περνάτε.

2. Δυσκολία εστίασης σε tasks

Η αλλαγή της ζωής απαιτεί μεγάλη συμμετοχή και δέσμευση από την πλευρά του δεξιού εγκεφάλου σας. Αυτό δεν αφήνει πολλή ενέργεια στον αριστερό σας εγκέφαλο. Το αριστερό ημισφαίριο είναι η πλευρά του εγκεφάλου σας που χρησιμοποιείτε για να εκτελέσετε πρακτικές εργασίες. Το γεγονός ότι ξεχνάτε αριθμούς τηλεφώνου και ονόματα, τοποθετείτε λάθος πράγματα ή νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα δύο φορές για να τα κάνετε σωστά, είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι σημάδι ότι οι αλλαγές που υφίσταται είναι βαθιές και ουσιαστικές.

3. Εκνευρίζεσαι με κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά σου

Εάν κάνετε θετικές αλλαγές, γιατί νιώθετε τόσο εκνευρισμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε; Υπάρχει λόγος για αυτά τα άβολα συναισθήματα. Οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν είναι συχνά οι λόγοι για τους οποίους δεν αλλάζετε. Μπορεί ασυνείδητα να σας αποθαρρύνουν από το να αλλάξετε, από φόβο μήπως σας χάσουν ή μπορεί απλώς να ακολουθήσουν τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς που προσπαθείτε να σπάσετε, π.χ. οικονομική ανευθυνότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκειες που μπορούν πραγματικά να βγουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

4. Αίσθημα φόβου

Η αλλαγή είναι… τρομακτική. Μια μεγάλη αλλαγή είναι ακόμα πιο τρομακτική. Ετσι μπορεί να βρεθείτε σε κατάσταση πανικού κατά καιρούς. Αυτό σημαίνει απλώς ότι η αλλαγή που κάνετε είναι πραγματική, πολύ ουσιαστική και μόνιμη.

5. Νιώθεις ότι το μέλλον είναι αβέβαιο

Είναι απολύτως φυσιολογικό να φοβόμαστε το μέλλον. Άλλωστε, έχεις ήδη ξεκινήσει να βαδίζεις σε ένα νέο μονοπάτι. Δεν έχετε ιδέα πού θα οδηγήσει τελικά το νέο σας μονοπάτι. Αυτό μπορεί να κάνει το μέλλον να μοιάζει με τρομακτικό μέρος. Εάν νιώθετε φόβο, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

6. Νιώθεις έντονη επιθυμία να είσαι μόνος πιο συχνά

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εσωστρεφείς που κάνουν αλλαγές στη ζωή τους και αναλαμβάνουν δράση για να αναπτυχθούν. Ξοδεύετε τόση πολλή συναισθηματική ενέργεια στις αλλαγές που κάνετε που η ανθρώπινη αλληλεπίδραση μπορεί να είναι μια σημαντική «αποστράγγιση». Μπορεί επίσης να έχετε μια αυξανόμενη επιθυμία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μόνοι, κάνοντας διαλογισμό, γράφοντας σε ένα ημερολόγιο, κάνοντας γιόγκα ή συμμετέχοντας σε άλλες μοναχικές δραστηριότητες για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να συγκεντρωθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + five =