αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξαλλος ο Elon Musk με τον συγγραφέα που έγραψε την ιστορία για την απόλυση της συνεργάτιδας του

Έξαλλος ο Elon Musk με τον συγγραφέα που έγραψε την ιστορία για την απόλυση της συνεργάτιδας του

Την δική του απάντηση έδωσε ο Elon Musk, σχετικά με την ιστορία που κάνει τον γύρω του κόσμου, και αφορά την απόλυση της στενής συνεργάτιδας του, Mary Beth Brown, το 2014. Η ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, λόγω της βιογραφίας που έγραψε ο συγγραφέας, Ashlee Vance, με τίτλο «Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future».

Τι λέει ο Musk για την ιστορία αυτή; «Από όλα τα ψέμματα, αυτό με ενοχλεί περισσότερο. Ο Ashlee ποτέ δεν έτρεξε την συγκεκριμένη ιστορία από εμένα ή την βοηθό μου. Είναι εντελώς ανόητο», τονίζει στο Twitter ο Mr Tesla.

Όπως εξήγησε, η βοηθός του ήταν εξαιρετική, ωστόσο όσο η εταιρία μεγάλωνε, η θέση απαιτούσε πολλούς εξειδικευμένους ανθρώπους, αντί για έναν που θα έχει την γενική επίβλεψη. Ενώ όπως σημείωσε, η Mary Beth Brown έλαβε όλα τα χρήματα που δικαιούνταν και πήγε να εργαστεί σε μια μικρότερη εταιρία, πάλι σε θέση γενικού προϊσταμένου.

Ο Elon Musk σημείωσε ότι η βιογραφία σε γενικές γραμμές είναι σωστή. Αλλά υπάρχουν και κάποια λάθη μέσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − three =